H TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

H TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work®. Στην σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης, δήλωσε,

«Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που ανακοινώνουμε την πιστοποίηση της TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd σαν Great Place to Work®. Η ένταξη τέτοιων οργανισμών με διεθνή παρουσία, στην ‘’οικογένεια’’ των εταιρειών Great Place to Work® της Κύπρου, ενδυναμώνει την αξιοπιστία της μεθοδολογίας αξιολόγησης που χρησιμοποιούμε και καθιερώνει την πιστοποίηση σαν τον πλέον σημαντικό θεσμό αναγνώρισης Εργοδοτών Προτίμησης. Τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα της TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd

Η TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd ιδρύθηκε και εγγράφηκε στην Κύπρο το 2007 και έχει μέχρι σήμερα κατασκευάσει αρκετά έργα μεγάλου μεγέθους (σχεδιασμός / μελέτη, αγορά & προμήθεια υλικών και κατασκευή) που αφορούν στον τομέα του πετρελαίου & αερίου καθώς άλλων συναφών βιομηχανιών.             

Αξίζει να σημειωθεί ότι η TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd είναι μέλος της TETCO Group που έχει σαν έδρα της τον Λίβανο και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ασίας.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλός της εταιρείας Raymond Tahan, δήλωσε:

«Η TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd είναι βαθιά ικανοποιημένη και  ανακοινώνει ότι έχει πιστοποιηθεί από το Great Place to Work®, ένα βραβείο κύρους που βασίζεται εξ ολοκλήρου στις απόψεις των υπάλληλων της και οι οποίες βασίζονται στην εμπειρία τους με εταιρεία.

Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωριστήκαμε ως ένα εξαιρετικό μέρος για εργασία. Στην TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd, είμαστε μια ομάδα από πετυχημένους   επαγγελματίες με υψηλά κίνητρα που πιστεύουν πολύ στον ανθρώπινο παράγοντα και για αυτό τον λόγο επενδύουμε και ενδυναμώνουμε τους υπάλληλους μας ούτως ώστε να είναι εξοικειωμένοι με το αντικείμενο που τους ανατίθεται και ικανοποιημένοι από τον χώρο εργασίας τους και τους στόχους παραγωγής. 

Η Πιστοποίηση Great Place to Work® δεν είναι κάτι που επιτυγχάνεται εύκολα. Χρειάζεται συνεχής αφοσίωση στην εμπειρία των εργαζομένων. Είναι η μόνη επίσημη αναγνώριση που καθορίζεται από τις αναφορές των εργαζομένων σε πραγματικό χρόνο για την εταιρική τους κουλτούρα. Η απόκτηση αυτού του χαρακτηρισμού σημαίνει ότι η TETCO Engineers & Contractors (Cyprus) Ltd είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κάποιος στη χώρα και στον τομέα που αφορά στα έργα πετρελαίου, φυσικού αέριου και άλλων συναφών βιομηχανιών.         .

Για ακόμη μια φορά θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μου προς όλο το προσωπικό της εταιρίας και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Great Place to Work®.»

 

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour