CIM: Τέσσερα μεταπτυχιακά προγράμματα κορυφαία στο είδος τους

To CIM είναι το πρώτο ακαδημαϊκό Ίδρυμα που έθεσε σαν προμετωπίδα την Δια Βίου Μάθηση με το γνωστό «Learning Never Ends», πολύ πριν η Ευρωπαϊκή Ένωση μιλήσει και προωθήσει την Δια Βίου Μάθηση. Όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα προσφέρονται αποκλειστικά με βραδινά μαθήματα και πέραν από αυτόν τον παράγοντα, γενικότερα όλη η φιλοσοφία του CIM και η δομή είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή.

Ως το κορυφαίο κυπριακό Business School, το CIM προσφέρει Μεταπτυχιακά προγράμματα, σε Λευκωσία και Λεμεσό, εδώ και 32 χρόνια. Αποτέλεσε το πρώτο ίδρυμα που προσέφερε στην Κύπρο πρόγραμμα «ΜΒΑ» σε συνεργασία με το University of Sheffield το 1988. Πιστεύει ακράδαντα στην εξειδίκευση και στην επικέντρωση στην ποιότητα εκπαίδευσης παρά στην ποσότητα και αυτή την στιγμή προσφέρει τέσσερα Μεταπτυχιακά προγράμματα, που όλα θεωρούνται τα κορυφαία του είδους τους στην Κύπρο και ανάμεσα στα κορυφαία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο:

1.         M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (14 Months FT/24 Months PT)
2.         Master in Business Administration (14 Months FT/24 Months PT)
3.         Master in Business Administration with Shipping (14 Months FT/24 Months PT)
4.         UWL M.Sc. Digital Marketing (12 Months FT/24 Months PT)

Όλα τα προγράμματα που προσφέρονται είναι πανεπιστημιακού επιπέδου με πλήρη αναγνώριση, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Το CIM είναι το κατεξοχήν Ίδρυμα για εκπαίδευση εργαζόμενων φοιτητών εδώ και 43 χρόνια, αφού όλα του τα προγράμματα προσφέρονται αποκλειστικά με βραδινά μαθήματα. Ως εκ τούτου το CIM κατανοεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον τις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή που επιζητεί ποιοτική εκπαίδευση και απόσβεση στην επένδυση του και όχι φοιτητική ζωή.

Όλα τα προγράμματα έχουν μια πρακτική προσέγγιση, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου και για αυτό τον λόγο διατηρείται μια ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκών και επαγγελματιών όσο αφορά την διδασκαλία όλων των προγραμμάτων. Περαιτέρω, το γεγονός ότι διδάσκονται όλα τα μαθήματα σε μικρές ομάδες, δίδει την ευκαιρία για διαδραστικότητα και εξαιρετική δικτύωση.

Σύμφωνα και με έρευνες, το CIM διαθέτει τον υψηλότερο δείκτη εργοδοσιμότητας και επαγγελματικής ανέλιξης στην Κύπρο, άρα διασφαλίζει την μεγαλύτερη δυνατή απόσβεση στην επένδυση εκάστου φοιτητή.

Επιπλέον το γεγονός ότι έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 18 Στρατηγικών Συνεργατών που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο, δίδει μια μοναδική ευκαιρία στους φοιτητές του CIM για πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Ακόμη σημαντικό να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι μέσω εξειδικευμένης εφαρμογής στην φοιτητική πλατφόρμα, έχουν εγγραφεί πέραν των 100 επιχειρήσεων που προωθούν αποκλειστικά για τους φοιτητές και απόφοιτους του CIM, θέσεις εργασίας.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)