ODYSSEY CYBERSECURITY, Cyprus’ Best Workplace™ 2021

Η Odyssey, κορυφαία εταιρεία παροχής Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου, απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και αντικειμένου, προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών, λύσεων και προϊόντων, ώστε να δραστηριοποιούνται με ασφάλεια  σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο και ολοένα πιο επικίνδυνο τοπίο ψηφιακών απειλών.

Η ολιστική (360⁰) (beyond) Advisory Services προσέγγιση της Odyssey, περιλαμβάνει λύσεις και υπηρεσίες των τμημάτων Governance, Risk & Compliance (GRC), Managed Security Services (MSS), IthacaLabs™, Integrated Solutions, και Cloud Transformation, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Η Odyssey έχει αναπτύξει τη δική της βραβευμένη πλατφόρμα ClearSkies ™ Big Data Advanced Analytics, η οποία προσφέρει ορατότητα σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης ετοιμότητας σχετικά με την ασφάλεια σε ένα οργανισμό.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 27001, ISO 9001:2015 και ISO 22301: 2019, και διαπιστευμένη από το Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC) ως Qualified Security Assessor (QSA).

Η παγκόσμια παρουσία της Odyssey περιλαμβάνει γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα, ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και μεταπωλητών. 

Ποια η εμπειρία της εταιρείας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work®;

«H συνεργασία μας με το Great Place to Work® ήταν πολύτιμη και πολύ διαφωτιστική. Η διαδικασία αξιολόγησης ήταν μια ευκαιρία να επανεξετάσουμε  τις εσωτερικές μας διαδικασίες για να εντοπίσουμε δυνάμεις και να αναζητήσουμε τις επόμενες καλές δράσεις που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε καλύτερα και να ενθαρρύνουμε το προσωπικό. Μέσω των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης καταφέραμε επίσης να καθορίσουμε τις προτεραιότητες και τις αξίες των ανθρώπων μας και να τις λάβουμε υπόψη στο σχεδιασμό των δικών μας προτεραιοτήτων.»

Τι νομίζετε ότι κάνει την εταιρεία σας ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον;

«Το περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι δυναμικό και πάντα προσπαθούμε να είμαστε  βήματα μπροστά. Η καινοτομία είναι η πιο ισχυρή μας αξία. Σε αυτό το ταξίδι προσπαθούμε να δίνουμε συνεχώς ευκαιρίες στους ανθρώπους μας για ανάπτυξη και εκπαίδευση. Αυτό εξυπηρετεί την εταιρεία αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι αποκτούν τις καλύτερες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Προσπαθούμε όσο πιο πολύ μπορούμε, να στηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να διευρύνουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους στη διάρκεια της εργασία τους, εφαρμόζοντας νέα εργαλεία και τεχνολογίες. Υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης για κάθε μέλος του προσωπικού και είναι αυτό που κάνει την Odyssey, Great Place to Work®.»

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»