Μ. Σιεϊπάν: Ιδανικές ευέλικτες λύσεις για ΜμΕ από Epic

InBusinessNews  26/05/2021 16:01
Μ. Σιεϊπάν: Ιδανικές ευέλικτες λύσεις για ΜμΕ από Epic

Μ. Σιεϊπάν: Ιδανικές ευέλικτες λύσεις για ΜμΕ από Epic

InBusinessNews  26/05/2021 16:01

Στην ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό και αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων αναφέρθηκε ο Μισιέλ Σιεϊπάν, Chief Commercial Officer της Epic κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους τρόπους με τους οποίους οι ΜμΕ μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίων τους με ολοκληρωμένες λύσεις από οργανισμούς με αξιοπιστία και πολύχρονη πείρα.

Μιλώντας ενώπιον του συνεδρίου «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» ο κ. Σιεϊπάν τόνισε πως με την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών και χρήση της υπηρεσίας fiber business internet που προσφέρει η  Epic, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν αυξημένη αξιοπιστία διασφαλίζοντας ποιοτική συνδεσιμότητα για τις παράλληλες και αυξημένες ανάγκες του σήμερα αλλά και του αύριο.

Παράλληλα, θα υπάρξει μείωση του κόστους λειτουργίας, άμεσα με κατάργηση πολυέξοδων υποδομών και με χαμηλού κόστους κλήσεις αλλά και έμμεσα εξοικονομώντας πόρους που θα επενδυθούν αλλού. Επίσης, θα υπάρξει μεγαλύτερη ευελιξία καθώς ενισχύει το πλεονέκτημα των ΜμΕ επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν την αυξημένη ανάγκη για προσαρμογή σε καινούριες εργασιακές πρακτικές. Εξασφαλίζει, την ίδια ώρα, την ανάπτυξη και επεκτασιμότητα καθώς οι αλλεπάλληλες αλλαγές δημιουργούν καινούριες ευκαιρίες και προκλήσεις που πρέπει να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αλλά και να αντιμετωπίσουν, εξομαλύνοντας πολλές φορές πλεονεκτήματα μεγάλων εταιριών.

Τι προσφέρει η Epic
Σύμφωνα με τον κ. Σιεϊπάν η Epic προσφέρει ιδανικές, ευέλικτες λύσεις και υποστήριξη, σχεδιασμένες συγκεκριμένα για ΜμΕ με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και αποδοτικότητας.

Συγκεκριμένα, προσφέρει εργαλεία με τα οποία συνδυάζει:

  • Απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών κινητής
  • Και την υπεροχή συνδεσιμότητας των οπτικών ινών μέχρι την επιχείρηση σας,
  • συνδυασμένα με υπηρεσίες φωνής και δεδομένων τελευταίας τεχνολογίας
  • σε μια ολοκληρωμένη συγκλίνουσα προσφορά.
  • Στη ποιο συμφέρουσα τιμή
  • και με την αξιοπιστία και τεχνογνωσία εξειδικευμένων ομάδων.

Οργανωτής: IMH

Partners: Epic, Ελληνική Τράπεζα, Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD, Πόρταλ REPORTER

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας