Οι ψηφιακές λύσεις της Epic απογειώνουν την παραγωγικότητα

Η εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού αλλάζει τον κόσμο που ζούμε – τα επιχειρηματικά μοντέλα που έχουν καθιερωθεί εδώ και αρκετές δεκαετίες απλώς εξαφανίζονται. Η πανδημία που ακόμα είναι σε εξέλιξη έχει αναδείξει ως ένας μεγεθυντικός φακός το ρόλο της ψηφιακής τεχνολογίας και των δεδομένων, ως τα εργαλεία που επιστρατευτήκαν τόσο για την αντιμετώπισή της όσο και για την προσαρμογή και συνέχιση των λειτουργιών υπό νέες συνθήκες.

Δεν θα μπορούσε ένα μείνει εκτός μίας τέτοιας ιστορικής αναφοράς το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, οι εταιρίες με τη μεγαλύτερη αξία είναι εταιρείες που δημιουργούν και προσφέρουν ψηφιακά προϊόντα, παίρνοντας τα σκήπτρα από κλάδους που πλέον τους θεωρούμε παραδοσιακούς.

Ψηφιακός μετασχηματισμός και ψηφιοποίηση

Αν και η φράση έχει διαφορετική σημασία για κάθε επιχείρηση, σηματοδοτεί μια ριζική επανεξέταση του τρόπου με τον οποίο ο οργανισμός επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία, τις διαδικασίες και τους ανθρώπους, για να εξελίξει την επιχειρηματική του απόδοση. Και ενώ όλο και περισσότερο γίνονται αναφορές στην ανάγκη Ψηφιακού Μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, ως το νέο αναπόφευκτο εξελικτικό στοιχείο σε έναν Δαρβινιστικό κόσμο όπου επιβιώνει ο πλέον προσαρμοστικός, η αναφορά στον όρο γίνεται με έμφαση στο στοιχείο της ψηφιοποίησης παρά στον μετασχηματισμό.

Οδηγός ανάπτυξης

Με τον ψηφιακό μετασχηματισμό να κρίνεται καθοριστικός παράγοντας στην βιωσιμότητα και μακρόχρονη ανάπτυξη, ο Μισιέλ Σιεϊπάν, Chief Commercial Officer της Epic θα παρουσιάσει ενώπιον του συνεδρίου με τίτλο «Αναπτύσσοντας τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Κύπρο» τους τρόπους με τους οποίους οι ΜμΕ μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνίων τους με ολοκληρωμένες λύσεις από οργανισμούς με αξιοπιστία και πολύχρονη πείρα.

O Μισιέλ Σιεϊπάν είναι υπεύθυνος για την εμπορική διεύθυνση της Epic Κύπρου με μακρά εμπειρία στη διοίκηση, πωλήσεις B2C, B2B και μάρκετινγκ. Ο κ. Σιεϊπάν έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης εμπορικού τομέα τηλεπικοινωνίων, για περίοδο πέραν των 15 ετών. Ειδικός στη εμπορική στρατηγική και διαχείριση διανομής καναλιών, εξειδίκευση στην εμπειρία των πελατών, τη λιανική πώληση, την εφοδιαστική αλυσίδα, και δεινός στις διαπραγματεύσεις και αγορές. Ο κ. Σιεϊπάν είναι διπλωματούχος και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην Διοίκηση επιχειρήσεων και επενδύσεων του Πανεπιστημίου του CITY Business School Λονδίνου (CASS).

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς πάροχους στην Κύπρο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής, internet και τηλεόρασης. Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές ανάγκες μιας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες, πάντα σε συνδυασμό με την απαράμιλλη στήριξη του έμπειρου προσωπικού της. Το 2020 η Epic αναδείχτηκε ως το «Νο1 Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» αφού βραβεύτηκε διαδοχικά τέσσερις φορές από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες αξιολόγησης δικτύων Ookla και umlaut. Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.

Το συνέδριο απευθύνεται προς:

Όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

 

Οργανωτής: IMH

Partners: Epic, Ελληνική Τράπεζα, Πανεπιστήμιο Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD, Πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

 

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών