Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

DHL CYPRUS, Cyprus’ Best Workplace 2021

Η DHL CYPRUS εξειδικεύεται στις διεθνείς, ταχυμεταφορές. Εξυπηρετεί επιχειρήσεις και καταναλωτές στη διανομή πακέτων και εγγράφων οπουδήποτε στον κόσμο. Μέσω ενός διεθνούς δικτύου, έχει παρουσία σε πάνω από 220 χώρες και περιοχές και με δικό της στόλο αεροσκαφών προωθεί το παγκόσμιο εμπόριο, διευκολύνει την επαφή των ανθρώπων και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Η εταιρεία στην Κύπρο ιδρύθηκε το 1981 και εργοδοτεί 117 άτομα.

Ποια η εμπειρία της εταιρείας σας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work®; 

Ως η πρώτη πολυεθνική και η πρώτη εταιρεία στον κλάδο των ταχυμεταφορών που έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work® στην Κύπρο, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, αφού η πιστοποίηση αυτή αποτελεί αναγνώριση της εταιρικής μας κουλτούρας, του υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος και της έμφασης που δίνουμε στους ανθρώπους μας. Η αναγνώριση αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όχι μόνο επειδή προέρχεται από την Great Place to Work® - μια εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία με παρουσία σε 70 χώρες και εμπειρία άνω των 30 χρόνων-  αλλά επειδή η αξιολόγηση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων, δίνοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη αξία στο αποτέλεσμα.

Τι πιστεύετε ότι κάνει την εταιρεία σας ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας; 

Στόχος της DHL Express είναι να φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά και να βελτιώνουμε την ποιότητα  ζωής τους. Είναι επόμενο πως η δημιουργία ενός εξαίρετου εργασιακού περιβάλλοντος όπου όλοι οι εργαζόμενοι νιώθουν μέρος της ομάδας ήταν ανέκαθεν προτεραιότητά μας. Μέσω διάφορων πρωτοβουλιών, προγραμμάτων και επενδύσεων, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ποιοτική εργασιακή ζωή η οποία στηρίζεται στην εμπιστοσύνη, την ασφάλεια, την συντροφικότητα, την υπερηφάνεια και τον σεβασμό.

Επιπρόσθετα, επενδύουμε συνεχώς για να βελτιώνουμε τον χώρο εργασίας, ενώ παράλληλα δίνουμε στους ανθρώπους μας τα εχέγγυα που χρειάζονται για την επίτευξη της εργασιακής και προσωπικής τους ανάπτυξης. Οι γερές βάσεις και τα θεμέλια του εργασιακού μας περιβάλλοντος φάνηκαν και κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς λόγω της πανδημίας του Covid-19. Είμαστε πολύ περήφανοι που οι εργαζόμενοι μας-που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή-  ανταπεξήλθαν και συνεχίζουν να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις, στηρίζοντας τις κοινότητες που εξυπηρετούμε και ενισχύοντας το παγκόσμιο εμπόριο.

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά