Physical Relaunching… αλλά με μέτρα

Ανατροπή στην καθημερινότητά μας επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, δημιουργώντας πρωτόγνωρες συνθήκες, αναγκάζοντας μας όλους να προσαρμόσουμε το σύνολο των δραστηριοτήτων και όλων των εκφάνσεων της ζωής μας στα νέα δεδομένα. Πέραν την πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, βρεθήκαμε αντιμέτωποι και με μία οικονομική κρίση που προκλήθηκε από το αναγκαστικό lockdown που επιβλήθηκε με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, επιφέροντας το πάγωμα σχεδόν κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας, με ζωτικούς τομείς του «επιχειρείν» να παραλύουν και το αίσθημα της αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα να κυριεύει τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown, η IMH, ως ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς και παραμένοντας σταθερός σύμμαχος και αρωγός των επιχειρήσεων, δεν παρέμεινε αδρανής… αλλά με παράφραση του σλόγκαν «incredible things happen when people come together», «incredible things» go digital, η ΙΜΗ καινοτόμησε, εντάσσοντας στο οπλοστάσιό της τη διοργάνωση διαδικτυακών και υβριδικών συνεδρίων, τα οποία με την ευρεία αποδοχή τους αποδεικνύεται πως τα digital events are here to stay.

Η γενική διαπίστωση που επικρατεί σήμερα είναι πως το οικονομικό περιβάλλον βελτιώνεται και ότι το αρνητικό κλίμα έχει πλέον σε μεγάλο βαθμό αναστραφεί. Η επανεκκίνηση της οικονομίας και η είσοδος σε μια νέου είδους κανονικότητα, επαναφέρει την αισιοδοξία και δημιουργεί εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της Κύπρου να βρει ξανά τον βηματισμό του, να προχωρήσει επιτυχώς στο αύριο με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της κυπριακής επιχειρηματικότητας η ΙΜΗ δηλώνει παρούσα με δυναμικό relaunching… getting people to come together again for more incredible things in the scope, πραγματοποιώντας συνέδρια διά φυσικής παρουσίας κάνοντας αρχή με το «Cyprus Professional Services Conference» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, το οποίο είναι δομημένο κατά τρόπο ώστε να ενισχύσει και να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες του χώρου να διαμορφώσουν ένα νέο όραμα για τον τομέα και να αναπτύξουν ένα νέο μοντέλο ευημερίας κι ανάπτυξης για την παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο.

 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική, και η συμμετοχή στο Συνέδριο αντιστοιχεί σε 4 μονάδες συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

 

Παράλληλα με την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες από τους τομείς των οικονομικών και των επαγγελματικών υπηρεσιών με δραστηριοποίηση στην Κύπρο.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, αλλά τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και μέτρων ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.) που θα ισχύουν τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη του COVID-19. Παράλληλα, για την καλύτερη ασφάλεια των συνέδρων, η ΙΜΗ θα παρέχει την δυνατότητα επί τόπου και πριν από την έναρξη του συνεδρίου, την διενέργεια δωρεάν rapid test για διευκόλυνση των συνέδρων που δεν θα προλάβουν να εξασφαλίσουν και να έχουν στην κατοχή τους το απαραίτητο SafePass.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Τα μέλη τον οργανισμών που στηρίζουν το Συνέδριο, δικαιούνται 15% έκπτωση. Για συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

 

 

Πληροφορίες Συνεδρίου

Πότε: Πέμπτη 20 Μαΐου | 09:00 EEST

Που: Ξενοδοχείο Hilton Nicosia (πρώην Hilton Park), Λευκωσία

 

Οργανωτής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

Conference Experience Sponsor: Conferience

Με τη Στήριξη: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου, Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος Cyprus Investment Funds Association, Cyprus Fiduciary Association, Invest Cyprus, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»