Περιηγηθείτε στα πολυτελή θέρετρα της Melco στο Μακάο μέσα από εντυπωσιακά hyperlapse βίντεο

Την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από τα πολυτελή θέρετρα της Melco στην Ασία έχει το κοινό της Κύπρου, μέσα από μία σειρά εντυπωσιακών  hyperlapse βίντεο που παρουσιάζουν το City of Dreams και το Studio City στο Μακάο. Η Μelco παραμένει προσηλωμένη στην εφαρμογή των ίδιων διεθνών προτύπων πολυτελείας και αειφορίας στο City of Dreams Mediterranean, το οποίο αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή στη Λεμεσό και πρόκειται να καταστεί το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, καθώς και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Η Melco εστιάζει ιδιαίτερα στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό των κτιρίων της, στοιχείο που αντικατοπτρίζεται σε όλα τα θέρετρά της ανά τον κόσμο. Ανάμεσα στους αρχιτέκτονες με τους οποίους έχει συνεργαστεί βρίσκονται καταξιωμένα ονόματα όπως οι Zaha Hadid Architects, Arquitectonica, Jon Jerde και Leigh & Orange. Τα πολυτελή θέρετρα της Εταιρείας μαγνητίζουν τους επισκέπτες με την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική τους, προσφέροντας παράλληλα, μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και διαμονής. Στα θέρετρα της Melco, οι επισκέπτες μπορούν, μεταξύ άλλων, να απολαύσουν υψηλού επιπέδου τοπική και διεθνή κουζίνα, να επιλέξουν προϊόντα μέσα από ένα ευρύ φάσμα επώνυμων οίκων και σχεδιαστών, να θαυμάσουν απολαύσουν παγκοσμίου φήμης έργα τέχνης και να διασκεδάσουν στους ευρύχωρους και σύγχρονους χώρους.

City of Dreams Μακάο και Studio City:

 

Στο μοναδικό πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Macau βρίσκεται το κτίριο Morpheus, ένα εμβληματικό αριστούργημα, αξίας 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σχεδιασμένο από την σπουδαία αρχιτέκτονα Zaha Hadid. Πρόκειται για το πρώτο κτίριο παγκόσμια, του οποίου ο κατασκευαστικός σκελετός εμφανίζεται σε ελεύθερη μορφή στο εξωτερικό του περίβλημα. Το Morpheus, ανακηρύχθηκε το 2018 από το περιοδικό ΤΙΜΕ ως ένα από τα «Καλύτερα Μέρη στον Κόσμο».

Το πολυθεματικό θέρετρο Studio City λειτούργησε το 2015, αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας τον τομέα της ψυχαγωγίας στο Μακάο. Με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Hollywood και τη βιομηχανία του κινηματογράφου, προσφέρει συναρπαστικές και καινοτόμες εμπειρίες αναψυχής και διασκέδασης.

Μετά την ολοκλήρωσή του, το καλοκαίρι του 2022, το City of Dreams Mediterranean, θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την Κύπρο. Το πολυθεματικό θέρετρο θα διαθέτει ένα 14όροφο ξενοδοχείο 5 αστέρων με περισσότερα από 500 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους περί τα 10,000 τ.μ., υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park, χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του θα είναι βασισμένος στα διεθνή πρότυπα πολυτελείας της Melco, που έχουν ειδικά προσαρμοστεί για το πολυθεματικό θέρετρο της Κύπρου, ενώ ο εξωτερικός σχεδιασμός του έργου θα έχει έντονο μεσογειακό χαρακτήρα. Ως εκ τούτου, θα περιλαμβάνει πέραν των 130,000 ενδημικών φυτών και δενδρυλλίων, προκειμένου να επιτευχθεί η αφομοίωση του με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας μια όαση φιλοξενίας για τους επισκέπτες και μειώνοντας παράλληλα, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Επιπλέον, οι εμπορικοί χώροι του θέρετρου θα προσομοιάζουν στη γραφική παλιά πόλη της Λευκωσίας.

Το θέρετρο αναπτύσσεται σύμφωνα με τις βέλτιστες διεθνείς περιβαλλοντικές πρακτικές, που αφορούν τα κατασκευαστικά υλικά, την εφαρμογή ενός σύγχρονου συστήματος επαναχρησιμοποίησης νερού, μέχρι και τον προσανατολισμό και την σκίαση του κτιρίου, που διαμορφώθηκαν έτσι ώστε να βελτιστοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας. Πρόσφατα έγινε το πρώτο κτίριο στην Κύπρο που έλαβε την πιστοποίηση ‘BREEAM Excellent rating,’ για το στάδιο του σχεδιασμού του. Η εν λόγω πιστοποίηση αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη μέθοδο αξιολόγησης της αειφορίας ολοκληρωμένων κατασκευαστικών έργων, υποδομών και κτιρίων παγκοσμίως.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και των Cyprus Casinos “C2”, κ. Grant Johnson, δήλωσε: «Η Melco είναι μια πρωτοπόρος και καινοτόμα Εταιρεία στον τομέα της ψυχαγωγίας παγκόσμια, προσφέροντας εμπειρίες, που δεν περιορίζονται μόνο στα τυχερά παιχνίδια αλλά συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, οι οποίες ανεβάζουν τον πήχη στη διεθνή βιομηχανία αναψυχής. Η Εταιρεία μας έχει βραβευθεί για την αρχιτεκτονική των θερέτρων της, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να παρέχουν στους επισκέπτες μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας. Βασισμένοι σε αυτά τα διεθνή πρότυπα της Melco, δεσμευόμαστε στη  δημιουργία ενός  μοναδικού ολοκληρωμένου θερέτρου στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα χώρο, που θα συνδυάζει την αριστεία στον σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα, προκειμένου να προσφέρουμε αξέχαστες στιγμές στους επισκέπτες μας αλλά και ένα υπερσύγχρονο εργασιακό περιβάλλον για το προσωπικό μας, δημιουργώντας παράλληλα πραγματική αξία στην την τοπική οικονομία και κοινωνία».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»