Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Smart κίνηση για smart συνταξιοδότηση

Η εξασφάλιση ικανοποιητικού βιοτικού επιπέδου μετά την συνταξιοδότηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις συνταξιοδοτικές απολαβές και την επάρκεια τους, οι οποίες δεν διασφαλίζονται από τον πρώτο πυλώνα συνταξιοδοτικών συστημάτων, που στην περίπτωση της Κύπρου δεν είναι άλλος από την σύνταξη που παρέχει το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο μετά τη συνταξιοδότηση, το εισόδημα μπορεί να ενισχυθεί με επαγγελματική σύνταξη (δεύτερος πυλώνας), καθώς και με κάποιο επιπρόσθετο ατομικό σχέδιο σύνταξης (τρίτος πυλώνας).

Ο έγκαιρος προγραμματισμός και σχεδιασμός αυξάνει τις πιθανότητες να επιτύχουμε μια αξιοπρεπή διαβίωση κατά την συνταξιοδότηση.

Smart Future
Το Συνταξιοδοτικό Σχέδιο είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις της ζωής των εργαζομένων. H Eurolife με την εμπειρία που την διακατέχει προσφέρει το Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων Smart Future, ένα απλό και ολοκληρωμένο πλάνο συνταξιοδότησης για τους εργαζόμενους και το οποίο συνάμα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του εργοδότη. Πρόκειται για καινοτόμο και ευέλικτο Σχέδιο με μοναδικά χαρακτηριστικά το οποίο λειτουργεί κάτω από την εποπτεία του Εφόρου Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Η επενδυτική του διαχείριση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την BOC Asset Management (Μέλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου) που εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, με εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στην διαχείριση θεσμικών επενδυτών.

Οι λεπτομέρειες του Σχεδίου Smart Future θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια διαδικτυακής παρουσίασης την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής παρουσίασης θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πανίκος Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος, Τράπεζα Κύπρου και ο Λούης Ποχάνης, Eκτελεστικός Πρόεδρος της EuroLife.

Ο Αβραάμ Πεκρής, Γενικός Διευθυντής της EuroLife θα παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά του Smart Future που αποτελεί το Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων της EuroLife, ενώ ο Μάριος Γιαννάς, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Cronje & Yiannas Actuaries & Consultants Ltd, θα μιλήσει για την αξία των Επαγγελματικών Συντάξεων για τους Εργαζόμενους στις Κυπριακές Επιχειρήσεις

Για την έξυπνη, χαμηλού κόστους επενδυτική στρατηγική του Σχεδίου θα μιλήσει ο Χρήστος Καλογέρης, Γενικός Διευθυντής της BOC Asset Management ενώ ο Δρ. Ιωάννης Τιρκίδης, Διευθυντής Οικονομικών Ερευνών της Τράπεζα Κύπρου θα αναλύσει τις προοπτικές της Οικονομίας μετά την πανδημία.

Η παρουσίαση απευθύνεται προς:

Διαχειριστικές Επιτροπές Ταμείων Προνοίας και Συντάξεων, Γενικούς Διευθυντές και Οικονομικούς Διευθυντές, Στελέχη Τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: EuroLife

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Διήμερο σεμινάριο για οικογενειακές επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας