Λεμεσός: Το νέο hot-spot επιχειρηματικό κέντρο και όχι μόνο

InBusinessNews  15/04/2021 10:28
Λεμεσός: Το νέο hot-spot επιχειρηματικό κέντρο και όχι μόνο

Λεμεσός: Το νέο hot-spot επιχειρηματικό κέντρο και όχι μόνο

InBusinessNews  15/04/2021 10:28

Δεκαετία ορόσημο για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας στη Λεμεσό χαρακτηρίζεται η δεκαετία που διανύουμε, καθώς η πόλη της Λεμεσού τα τελευταία χρόνια γνώρισε μια πρωτοφανή ανάπτυξη, με το Limassol Business & Investment Summit τα να αποτελεί την πλατφόρμα για επαγγελματίες σε κάθε τομέα να εκθέσουν το όραμά τους και να υποβάλουν πρακτικές προτάσεις για το νέο μοντέλο ανάπτυξης της Λεμεσού.

Η Λεμεσός διαθέτει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να μετατραπεί στο επιχειρηματικό αστέρι της ανατολικής Μεσογείου, μια πόλη που θα προσελκύει ξένες επενδύσεις και να καθιερώνεται ως έδρα παγκόσμιων πολυεθνικών εταιρειών.

Μέσα από το συνέδριο θα αναδειχθούν οι διαφορετικές πτυχές της Λεμεσού, μιας πόλης που μπορεί να καλύψει τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις ανάγκες του τρόπου ζωής των αγοραστών υψηλής εισοδηματικής στάθμης, καθιστώντας την ως τον νέο hot-spot επιχειρηματικό προορισμό και όχι μόνο.

Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή όλους τους σημαντικούς φορείς της πόλης της Λεμεσού με κοινό όραμα: να μοιραστούν ιδέες και προτάσεις για το πώς να αναπτυχθεί η πόλη σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή επιχειρηματικά κέντρα και προορισμούς υψηλής ποιότητας ζωής στη Μεσόγειο.

Must προορισμός

Η Λεμεσός πληροί όλα τα κριτήρια για να αναδειχθεί ως ο must τουριστικός προορισμός στην ανατολική Μεσόγειο. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρατεθούν εισηγήσεις για το πως η πόλη της Λεμεσού μπορεί να καθιερωθεί ως ο νέος μεσογειακός lifestyle προορισμός, το όραμα για μετατροπή της Λεμεσού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Αναπτύσσοντας το brand Λεμεσός

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την πόλη της Λεμεσού είναι πλέον να διατηρήσει και να αναπτύξει τις προοπτικές που διαθέτει, προσελκύοντας επενδύσεις και ταλέντο. Αρκετές χώρες και πόλεις ολοένα και περισσότερο βασίζονται σε μια θετική και ισχυρή φήμη για να προσελκύσουν όχι μόνο επισκέπτες, αλλά και επενδύσεις και ταλέντα. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο δημιουργίας και ανάπτυξης τους brand τους είναι πως μπορούν να καινοτομούν μέσα από αυτή τη διαδικασία και να διατηρήσουν την βιωσιμότητα του.

Διεθνές Επιχειρηματικό Κέντρο

Οι τελευταίες δύο δεκαετίες έχουν αποδείξει τη σταδιακή μεταμόρφωση της Κύπρου σε ένα αξιόπιστο διεθνές επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο. Η βελτίωση και διευκόλυνση της διεξαγωγής του επιχειρείν αναμένεται να προσελκύσει περισσότερες ξένες επενδύσεις, καθώς περισσότερες διεθνούς οργανισμούς για την εγκαθίδρυση έδρας στην πόλη της Λεμεσού. Κυβερνητικά στελέχη και στελέχη επιχειρήσεων καταθέτουν τις δικές τους πρακτικές εισηγήσεις για το πώς η Λεμεσός μπορεί να μεταμορφωθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο της ανατολικής Μεσογείου.

Πως τα κτίρια μεταμορφώνουν τις πόλεις

Πώς η Λεμεσός μπορεί να καταστεί ένας από τους πιο ελκυστικούς μεσογειακούς προορισμούς για πρώτη, δεύτερη ή εξοχική κατοικία; Ποιο είναι το μέλλον του τομέα ακινήτων στην πόλη της Λεμεσού; Πως μπορεί να αναπτυχθεί η αγορά των high-end ακινήτων; Αυτά κι άλλα καυτά θέματα για τον τομέα των ακινήτων θα τεθούν ενώπιον επιχειρηματικών στελεχών και εμπειρογνωμόνων.

Το «Limassol Business & Investment Summit» διοργανώνει η  ΙΜΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ) και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2021 στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό*.

Tο Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Λεμεσού. Ιδιοκτήτες, διευθύνοντες σύμβουλοι και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό -ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους- θα παρευρεθούν για να συζητήσουν πρακτικές εισηγήσεις για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης, με όραμα την μετατροπή της Λεμεσού σε μια πόλη παγκόσμιας φήμης και ικανής να προσελκύει διεθνείς επενδυτές και επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Σε συνεργασία με: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού

Με τη στήριξη: Invest Cyprus

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CIIM - The Cyprus International Institute of Management, Constantinou Panayiotou & Co LLC – GCP Law,

NetU Consultants Ltd, Remedica

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙNBusiness, ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλ: 22505555│ email: events@imhbusiness.com │

Iστοσελίδα: www.imhbusiness.com

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας