Η Frotcom Cyprus στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου

Η Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (ΟΠΑΚ) μπορεί πλέον να λαμβάνει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το στόλο και τους οδηγούς της, να βελτιώνει την οδηγική απόδοση και να παρακολουθεί τη μεταφορά επιβατών σε πραγματικό χρόνο, χάρη στη διαχείριση του στόλου και την παρακολούθηση οχημάτων του συστήματος Frotcom.

H ΟΠΑΚ είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από άτομα με παραπληγία και τετραπληγία, με αποστολή τους να εκπροσωπούν και να βελτιώνουν τα άτομα με τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού, τις συνθήκες διαβίωσής τους, να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους και να βοηθούν την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Στόχοι και προκλήσεις

Αναζήτησαν έναν αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη διαχείρισης στόλου για να βελτιώσουν τον έλεγχο του στόλου τους και να οργανώσουν καλύτερα την παραλαβή και την παράδοση των επιβατών για την εκτέλεση αυτής της αποστολής.

Η OΠAK βρήκε στο σύστημα Frotcom το σωστό λογισμικό και τα κατάλληλα εργαλεία για να καλύψει τις παραπάνω ανάγκες. Επιπλέον, η εφαρμογή του λογισμικού ήταν εύκολη και ο οργανισμός βρήκε την εκπαίδευση και την υποστήριξη της εταιρείας πολύ λεπτομερή και επαρκή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της.

Οφέλη πελατών

Σύμφωνα με τον οργανισμό, η ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς της Frotcom οδήγησε στη βελτίωση αυτής, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το στόλο και τους οδηγούς της. Με τη μονάδα παρακολούθησης οχημάτων GPS του συστήματος Frotcom, ο οργανισμός μπορεί να παρακολουθεί τα οχήματά του, ενώ μεταφέρει επιβάτες με αναπηρία χρησιμοποιώντας αναπηρική καρέκλα, με θέσεις και δεδομένα αισθητήρα που λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο.

Ο προγραμματισμός και η παρακολούθηση διαδρομών επέτρεψαν επίσης στην ΟΠΑΚ να οργανώσει καλύτερα τη μεταφορά των επιβατών της, γνωρίζοντας ποια οχήματα είναι διαθέσιμα για την επόμενη παραλαβή και τη δυνατότητα μεταφοράς περισσότερων από ένα ατόμων, μειώνοντας τον χρόνο εξυπηρέτησης.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚ, Δημήτρης Λαμπριανίδης, δήλωσε ότι «η Frotcom Cyprus είναι ειδική στον τομέα και η ομάδα της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας υποστηρίξει. Ήταν εντυπωσιακό να σημειωθεί μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση και κουλτούρα ως μέρος της στρατηγικής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Frotcom».

Συνολικά, με την υποστήριξη της ομάδας της Frotcom Cyprus, η OΠAK πέτυχε τους στόχους της όσον αφορά τον έλεγχο του στόλου, τον συντονισμό των μεταφορών επιβατών και την κάλυψη των αναγκών όσων επωφελούνται από τον οργανισμό.

Εάν αντιμετωπίζετε παρόμοιες προκλήσεις, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας της Frotcom Cyprus στο 22 00 20 20 και ξεκινήστε να αξιοποιείτε στο έπακρο τον στόλο σας με το σύστημα Frotcom.

Για περισσότερες περιπτώσεις πελατών της Frotcom Cyprus επισκεφτείτε το blog της εταιρείας στο https://www.frotcom.com/blog.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας