Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Δημιουργώντας και αναπτύσσοντας το brand “Λεμεσός”

Η οικιστική ανάπτυξη με κτήρια lux, η προσέλκυση και εγκατάσταση πολυεθνικών εταιρειών, όπως και η μεταμόρφωση του παραλιακού μετώπου τοποθετούν την πόλη της Λεμεσού στα hot-spots της ανατολικής Μεσογείου.

Αναμφίβολα, η Λεμεσός κατάφερε να συνοψίσει όλα όσα θέλει να πετύχει η Κύπρος, αφού έχει μετατραπεί σε μια δυναμική και εξωστρεφή μεσογειακή πόλη, που διαθέτει, τόσο τις υποδομές όσο και την τεχνογνωσία για να εξελίσσεται διαρκώς ως ένα σημαντικό περιφερειακό κέντρο τουριστικών, επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων.

Δίδοντας έμφαση στην ανάπτυξη της τοπικής Οικονομίας και της επιχειρηματικότητας στη Λεμεσό, η  ΙΜΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ), διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2021 το «Limassol Business & Investment Summit» στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό* το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια της φετινής χρονιάς.

Αναπτύσσοντας το brand Λεμεσός

Η μεγαλύτερη πρόκληση για την πόλη της Λεμεσού είναι πλέον να διατηρήσει και να αναπτύξει τις προοπτικές που διαθέτει, προσελκύοντας επενδύσεις και ταλέντο. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Marcus – ιδρυτής και CEO του Future Place Leadership στη Σουηδία - θα αναλύσει το γεγονός ότι αρκετές χώρες και πόλεις ολοένα και περισσότερο βασίζονται σε μια θετική και ισχυρή φήμη για να προσελκύσουν όχι μόνο επισκέπτες, αλλά και επενδύσεις και ταλέντα. Ωστόσο, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο πλαίσιο δημιουργίας και ανάπτυξης τους brand τους είναι πως μπορούν να καινοτομούν μέσα από αυτή τη διαδικασία και να διατηρήσουν την βιωσιμότητα του.

Who is Who

Ο Marcus είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Future Place Leadership, μιας σκανδιναβικής συμβουλευτικής εταιρεία που βοηθά τις πόλεις, τις περιφέρειες και τις χώρες να γίνουν πιο ελκυστικές και βιώσιμες. Έχει συμβουλεύσει χώρες και πόλεις όπως Φινλανδία, Δανία, την χώρα των Βάσκων, Ιρλανδία, Σουηδία, Βερολίνο, Βαρκελώνη και Όσλο για την προώθηση των επενδύσεων, την προσέλκυση ταλέντων και το branding τους. Έχει εργαστεί για τη Σουηδική Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης σε τομείς πολιτικής όπως οι διεθνείς σχέσεις, η βιωσιμότητα και η καινοτομία.

Tο Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Λεμεσού. Ιδιοκτήτες, διευθύνοντες σύμβουλοι και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό -ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους- θα παρευρεθούν για να συζητήσουν πρακτικές εισηγήσεις για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης, με όραμα την μετατροπή της Λεμεσού σε μια πόλη παγκόσμιας φήμης και ικανής να προσελκύει διεθνείς επενδυτές και επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής. 

 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Σε συνεργασία με: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού

Με τη στήριξη: Invest Cyprus

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CIIM - The Cyprus International Institute of Management, Constantinou Panayiotou & Co LLC – GCP Law,

NetU Consultants Ltd, Remedica

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙNBusiness, ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλ: 22505555│ email: events@imhbusiness.com │

Iστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19.

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη