Διαδικτυακό Σεμινάριο για τα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Επιστημών του UCLan Cyprus

Το University of Central Lancashire Cyprus συνεχίζει και τον Απρίλιο την επιτυχημένη σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια, αυτή τη φορά με τη Σχολή Επιστημών. Το έμπειρο Ακαδημαϊκό προσωπικό της Σχολής Επιστημών θα παρουσιάσει τα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής την Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021 από τις 18:00 μέχρι τις 19:00.

Τα καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Επιστημών προετοιμάζουν κατάλληλα τους φοιτητές για τις τρέχουσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες στην αγορά εργασίας, εξασφαλίζοντας έτσι την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά την αποφοίτησή τους. Τα προγράμματα BSc (Hons) Computing και BSc (Hons) Psychology είναι μοναδικά στο είδος τους στην Κύπρο, καθώς είναι πιστοποιημένα από τα British Computing Society (BCS) και British Psychological Society (BPS), αντίστοιχα. Επίσης, οι απόφοιτοι των προγραμμάτων BSc (Hons) Computing και BEng (Hons) Electrical and Electronic Engineering δύνανται να εγγραφούν στο Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) μετά την αποφοίτησή τους, ενώ για το πρόγραμμα BSc (Hons) Mathematics & Statistics υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες ύψους 40%.

Εκτός από τα πιο πάνω προπτυχιακά προγράμματα, η Σχολή Επιστημών του Πανεπιστημίου προσφέρει επίσης τα προγράμματα BSc (Hons) Web Design and Development και BSc (Hons) Sport & Exercise Science.

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που έχετε, επιλέγοντας τη Σχολή Επιστημών του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου για τις σπουδές σας. Επίσης, το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό θα σας ενημερώσει για τα όλα τα προγράμματα της Σχολής Επιστημών και τις προοπτικές εργοδότησης, ενώ το επαγγελματικό προσωπικό θα σας ενημερώσει για τα κριτήρια εισδοχής για τον Οκτώβριο 2021, τη διαδικασία εγγραφής, αλλά και τις οικονομικές διευκολύνσεις που παρέχονται στους φοιτητές.

Ομιλητές θα είναι η Καθ. Ειρήνη Πολυκάρπου (Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών), ο Δρ Δημήτρης Χριστοφίδης [BSc (Hons) Mathematics & Statistics Course Leader], ο Δρ Νέαρχος Πασπαλλής [BSc (Hons) Computing Course Leader], ο Δρ Χρίστος Καρπασίτης [BSc (Hons) Web Design and Development Course Leader], η Δρ Καλυψώ Ιορδάνου [BSc (Hons) Psychology Course Leader], ο Δρ Ευστάθιος Χριστοδουλίδης [BSc (Hons) Sport &

 

Exercise Science Course Leader] ο Δρ Μάριος Ρασπόπουλος [BEng (Hons) Electrical & Electronic Engineering Course Leader] και η κα Μαρία Αρέστη (Senior Student Recruitment Officer).

Το Διαδικτυακό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.uclancyprus.ac.cy/schools-webinars/.

Θα ακολουθήσει Διαδικτυακή Σεμινάριο για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Επιστημών την Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy  ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.

 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας