Value for money νομικές υπηρεσίες

Πέραν της παροχής υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών από τα δικηγορικά γραφεία, το ζήτημα που εγείρεται ορισμένες φορές, από τους λήπτες των εν λόγω υπηρεσιών, σχετίζεται με το ύψος της δικηγορικής αμοιβής που καλούνται να καταβάλουν και κατά πόσον αυτή ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που έχουν λάβει.

Σε κάθε περίπτωση, ο καθορισμός του ύψους της δικηγορικής αμοιβής από τα δικηγορικά γραφεία, θα πρέπει να εξετάζεται από την σκοπιά των πελατών οι οποίοι προσδοκούν από τα δικηγορικά γραφεία να παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατανοώντας τι είναι πολύτιμο για τους πελάτες επιτρέπει στους δικηγόρους να γνωρίζουν την «αξία» τους στους πελάτες και να τιμολογούν ανταγωνιστικά. Ωστόσο, η πίεση που ασκείται από τους πελάτες για το ύψος της δικηγορικής αμοιβής, συνιστά, επίσης, πίεση προς τους δικηγόρους ώστε να εργάζονται πιο αποτελεσματικά και να διαθέτουν παράλληλα δεξιότητες διαχείρισης σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση, την κοστολόγηση και την παράδοση αποτελεσματικής υπηρεσίας όχι μόνο στην προκαθορισμένη αμοιβή αλλά και έγκαιρα.

Το πιο πάνω ζήτημα αναμένεται να αναλύσει ενώπιον του 3rd Cyprus Legal Conference, ο Peter Scott δικηγόρος και πρώην Managing Partner της Eversheds London. Είναι σύμβουλος, εκπαιδευτής και coach για αρκετά δικηγορικά γραφεία σε ό,τι αφορά την στρατηγικής τους, τα οικονομικά τους δεδομένα, την απόδοση καθώς και την αμοιβή τους, καθώς επίσης και σε ό,τι αφορά θέματα συμμόρφωσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην μεγιστοποίηση της ανταγωνιστικότητας τους μέσω αποτελεσματικής διαχείρισης.

Παράλληλα, το «3rd Cyprus Legal Conference» θα φιλοξενήσει και άλλους διακεκριμένους ομιλητές από εταιρείες του εξωτερικού και από την Κύπρο, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του management των δικηγορικών γραφείων. Οι ομιλητές θα παραθέσουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το θέμα του talent management και των ζητημάτων διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού στα δικηγορικά γραφεία υπό το πρίσμα και των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα.

 

Το Συνέδριο στοχεύει να λειτουργήσει ως πλατφόρμα συζήτησης για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσδιορίσουν ποιες στρατηγικές διαχείρισης του προσωπικού ταιριάζουν καλύτερα σε αυτές ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά τους καθώς προσπαθούν να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Το «3rd Cyprus Legal Conference», το οποίο διοργανώνει διαδικτυακά η IMH, θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 12 Μαΐου 2021.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

 

Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον στελεχών από: Δικηγορικά γραφεία, νομικούς συμβούλους, δικηγορικούς συμβούλους, καθώς και κυβερνητικούς φορείς, διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, ευρωπαϊκούς φορείς.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

 

 

Πληροφορίες Συνεδρίου

Χορηγός: UCLan Cyprus

Οργανωτής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD magazine, IN Business magazine

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή