ΕΤΕΚ: Έτος Δια Βίου Μάθησης το 2021

Το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) κήρυξε το 2021 ως έτος Δια Βίου Μάθησης προγραμματίζοντας δεκάδες σεμινάρια και άλλες εκδηλώσεις που απευθύνονται ευρέως προς τα 16,000 περίπου μέλη όλων των επαγγελματικών κλάδων που είναι εγγεγραμμένα στο Επιμελητήριο.

Το ΕΤΕΚ, μέσα από την 30ετή εμπειρία του, αναγνωρίζει τη σημασία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και της δια βίου μάθησης των μελών του και παρά τις δυσκολίες που επιβάλλουν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας από την πανδημία Covid-19, ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2021, με μεγάλη επιτυχία, την υλοποίηση του «Έτους Δια Βίου Μάθησης», με διαδικτυακές εκδηλώσεις. Στόχος είναι, εφόσον οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, οι εκδηλώσεις διεξάγονται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΤΕΚ ή σε άλλους χώρους εκδηλώσεων με ταυτόχρονη διαδυκτιακή προβολή.

Εξάλλου, η ειδική ομάδα εργασίας του ΕΤΕΚ, η οποία ανέλαβε από τα τέλη του 2020, την υλοποίηση του «Έτους Δια Βίου Μάθησης, απευθύνει πρόσκληση προς τα μέλη του Επιμελητηρίου, επιτροπές, οργανώσεις και επαγγελματικούς φορείς, να υποβάλουν εισηγήσεις (ομιλητές/εισηγητές και πρόγραμμα) για πιθανές εκδηλώσεις για εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει.

Η συντονίστρια της ομάδας εργασίας που ανέλαβε τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, Β’ Αντιπρόεδρος του ΕΤΕΚ, κ. Ελίζα Βασιλείου, ανέφερε ότι όσα μέλη του ΕΤΕΚ παρακολουθούν τα σεμινάρια θα αποκτούν σχετικά πιστοποιητικά, προκειμένου να καλλιεργηθεί κουλτούρα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης μεταξύ των μελών. Η κ. Βασιλείου τόνισε, επίσης, ότι «για να έχει νόημα η δράση για την ανακήρυξη του 2021 ως έτους δια βίου μάθησης  μεγάλος αριθμός σεμιναρίων, ημερίδων και διαλέξεων γίνονται εντελώς δωρεάν ή με ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής».

Όλες οι εκδηλώσεις ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του ΕΤΕΚ (www.etek.org.cy) καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Επιμελητηρίου, Facebook, Linkedin και Instagram. Επιπρόσθετα σχετική ενημέρωση για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα γίνεται και στην εβδομαδιαία ενημέρωση που λαμβάνουν τα μέλη του ΕΤΕΚ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter).

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands