Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την Επίλυση Διαφορών σε Οικογενειακές Υποθέσεις

Δελτίο Τύπου  19/03/2021 09:10
Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την Επίλυση Διαφορών σε Οικογενειακές Υποθέσεις

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την Επίλυση Διαφορών σε Οικογενειακές Υποθέσεις

Δελτίο Τύπου  19/03/2021 09:10

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο, «Επίλυση Διαφορών και Συγκρούσεων σε Οικογενειακές Υποθέσεις» στις 14 Απριλίου 2021, στις 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ. Το διαδικτυακό σεμινάριο φιλοξενεί η Infocredit Professional Education.

Το σεμινάριο με κεντρικό ομιλητή την Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Συμβουλευτική Ψυχολόγο, κα Νίκη Μαυροκορδάτου, στοχεύει στην γνωριμία των συμμετεχόντων με τον θεσμό της Οικογενειακής Διαμεσολάβησης. Θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και αξίες του θεσμού, η δυναμική που αναπτύσσεται σε μια οικογένεια λόγω της αλληλεπίδρασης των μελών της και η  σημασία της κατανόησης της δυναμικής των οικογενειακών συγκρούσεων από τον Οικογενειακό Διαμεσολαβητή. Τέλος, θα παρουσιαστεί μια σφαιρική εικόνα των διαφόρων θεωρητικών μοντέλων και προσεγγίσεων Οικογενειακής Διαμεσολάβησης.

Η κα Νίκη Μαυροκορδάτου σπούδασε ψυχολογία στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στις Η.Π.Α και στη συνέχεια έτυχε μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική. Από  το 1997 συμμετέχει  σε  ειδικά σεμινάρια για την απόκτηση προσόντων στη Διαμεσολάβηση, είναι Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και από το 2013 συνεργάζεται με το ΚΕΒΕ και το ΕΤΕΚ για την εκπαίδευση επαγγελματιών διαμεσολαβητών. Είναι εγγεγραμμένη ως Διαμεσολαβήτρια στο Μητρώο Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και είναι ιδρυτικό, ενεργό και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου  Διαμεσολαβητών  Κύπρου. Είναι επίσης  ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου, του Παγκύπριου Συνδέσμου Συμβουλευτικής και του Κυπριακού Συνδέσμου Καθηγητών Συμβουλευτικής του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος για 6 χρόνια.

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση και στο ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Για εγγραφή στείλτε email στο marketing@infocreditgroup.com με όνομα και επίθετο του συμμετέχοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου, επισκεφθείτε: https://www.mediation.org.cy/.

Πληροφορίες για το σεμινάριο: Infocredit Professional Education, τηλ. 22 398 055 (κα Εύη Σταύρου), ιστοσελίδα: https://bit.ly/3eRagZo.

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, Hosted by: Infocredit Professional Education

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας