Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την Επίλυση Διαφορών σε Οικογενειακές Υποθέσεις

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο, «Επίλυση Διαφορών και Συγκρούσεων σε Οικογενειακές Υποθέσεις» στις 14 Απριλίου 2021, στις 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ. Το διαδικτυακό σεμινάριο φιλοξενεί η Infocredit Professional Education.

Το σεμινάριο με κεντρικό ομιλητή την Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Συμβουλευτική Ψυχολόγο, κα Νίκη Μαυροκορδάτου, στοχεύει στην γνωριμία των συμμετεχόντων με τον θεσμό της Οικογενειακής Διαμεσολάβησης. Θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές και αξίες του θεσμού, η δυναμική που αναπτύσσεται σε μια οικογένεια λόγω της αλληλεπίδρασης των μελών της και η  σημασία της κατανόησης της δυναμικής των οικογενειακών συγκρούσεων από τον Οικογενειακό Διαμεσολαβητή. Τέλος, θα παρουσιαστεί μια σφαιρική εικόνα των διαφόρων θεωρητικών μοντέλων και προσεγγίσεων Οικογενειακής Διαμεσολάβησης.

Η κα Νίκη Μαυροκορδάτου σπούδασε ψυχολογία στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στις Η.Π.Α και στη συνέχεια έτυχε μεταπτυχιακού τίτλου στη Συμβουλευτική. Από  το 1997 συμμετέχει  σε  ειδικά σεμινάρια για την απόκτηση προσόντων στη Διαμεσολάβηση, είναι Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και από το 2013 συνεργάζεται με το ΚΕΒΕ και το ΕΤΕΚ για την εκπαίδευση επαγγελματιών διαμεσολαβητών. Είναι εγγεγραμμένη ως Διαμεσολαβήτρια στο Μητρώο Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και είναι ιδρυτικό, ενεργό και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου  Διαμεσολαβητών  Κύπρου. Είναι επίσης  ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου, του Παγκύπριου Συνδέσμου Συμβουλευτικής και του Κυπριακού Συνδέσμου Καθηγητών Συμβουλευτικής του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος για 6 χρόνια.

 

Το διαδικτυακό σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση και στο ευρύ κοινό.

 

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Η εγγραφή είναι απαραίτητη. Για εγγραφή στείλτε email στο marketing@infocreditgroup.com με όνομα και επίθετο του συμμετέχοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου, επισκεφθείτε: https://www.mediation.org.cy/.

 

Πληροφορίες για το σεμινάριο: Infocredit Professional Education, τηλ. 22 398 055 (κα Εύη Σταύρου), ιστοσελίδα: https://bit.ly/3eRagZo.

 

Διοργανωτής: Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου, Hosted by: Infocredit Professional Education

Δειτε Επισης

Αυξάνοντας της αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»