Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στον Κυριάκο Στέλιου το τιμητικό βραβείο Editor’s Choice

Στον αείμνηστο Κυριάκο Στέλιου απονεμήθηκε το βραβείο Editor’s Choice.

Με ενεργό δράση στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι του τόπου από το 1996, οπόταν και μαζί με τον παιδικό του φίλο Κώστα Μαυρομάτη ίδρυσαν την Cucina & Cucina, που στη συνέχεια εξελίχθηκε στον επιτυχημένο όμιλο Ergo Home Group, ο Κυριάκος Στέλιου άφησε αναμφίβολα την προσωπική του σφραγίδα του στο κυπριακό επιχειρείν.

Δουλευταράς, άνθρωπος που δεν εφησυχαζόταν, ενέπνεε όλους όσοι τον περιτριγύριζαν και προκαλούσε τον θαυμασμό τους για το ακούραστο σθένος του. Όραμα του Κυριάκου Στέλιου, του Κούλλη για τους φίλους και τους συνεργάτες του, ήταν πάντα να μεγαλουργεί στο χώρο της δημιουργίας ενός σπιτιού, αντιπροσωπεύοντας τους πιο γνωστούς οίκους εσωτερικής διακόσμησης, όπως η Arclinea και η B&B Italia.

Χαρακτηριστικό γνώρισμά του, η ανθρωποκεντρική επιχειρηματική του προσέγγιση, την οποία βεβαίως μετέφερε και κατέστησε σημείο αναφοράς στη διαχρονική δραστηριοποίηση και ανάπτυξη της εταιρείας του. Όπως ο ίδιος τόνιζε, πρώτιστο μέλημα είναι ο άνθρωπος και στόχος δικός του, η προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρέχουν καινοτόμες λύσεις και θα βελτιώνουν τη ζωή των πελατών, των συνεργατών και των υπαλλήλων τους.

Ανήσυχο πνεύμα εκ φύσεως, η καινοτομία και η υλοποίηση νέων πρωτοποριακών ιδεών υπήρξαν βασικές του στοχεύσεις και στο πλαίσιο της της ευρύτερης επιχειρηματικής του δράσης. Μια τέτοια ιδέα δικιά του ιδέα υπήρξαν ακριβώς και τα βραβεία επιβράβευσης κορυφαίων έργων αρχιτεκτονικής, διακόσμησης εσωτερικών χώρων και ακινήτων, ο θεσμός δηλαδή στον οποίο σήμερα βρισκόμαστε και του οποίου υπήρξε εμπνευστής.  

Ο πρόωρος θάνατος του Κυριακού Στέλιου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αποτέλεσε μια τεράστια απώλεια για την κυπριακή επιχειρηματική, και όχι μόνο, κοινότητα της Κύπρου. 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου