Στην M.O.B. Design Studio το βραβείο Έργο Ξεχωριστής Εσωτερικής

Στην ομάδα M.O.B. Design Studi  απονεμήθηκε το βραβείο «Έργο ξεχωριστής εσωτερικής εμπειρίας» στην κατηγορία Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου για τον σχεδιασμό του καταστήματος Volcano.

Με σχεδιαστική συνέπεια και ουσιαστικό concept, το κατάστημα Volcano, προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία πριν καν εισέλθει στον εσωτερικό του χώρο, προϊδεάζοντάς τον εξ’ αρχής για την ανεπανάληπτη, ζεστή απ’ όλες τις απόψεις, εικόνα που θα συναντήσει στο εσωτερικό του καταστήματος.

Η διαρρύθμιση του χώρου εισόδου, αλλά και τα μεγάλα γυάλινα ανοίγματα που διαθέτει, επιτρέποντας στο φως να περνά και αφήνοντας σε ανοικτή θέα ολόκληρο τον εσωτερικό χώρο, καθιστούν το Volcano ένα κατάστημα-βιτρίνα. Αξιοπρόσεχτο το γεγονός ότι ο χώρος της εισόδου βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά του κτιρίου, κάτι εντελώς ασυνήθιστο και που εκπλήσσει ευχάριστα.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, ένας μεγάλος ενιαίος χώρος υποδέχεται τον επισκέπτη, ο οποίος με την πρώτη ματιά διαβάζει ολόκληρο το ισόγειο, ανακαλύπτοντας τη μεγάλη ποικιλία από σόμπες γκαζιού, ξυλόσομπες και ενεργειακά τζάκια.

Μερικά από τα προϊόντα του καταστήματος θα τα δει κανείς τοποθετημένα σε λευκά πανέλα, σε γραμμική διάταξη. Ανάμεσά τους, στήλες από μεταλλικό πλέγμα γεμάτες με ξύλα τζακιού, ενώ ένα πιο αραιό πλέγμα βρίσκεται τοποθετημένο στο πάτωμα. Σε αυτό, είναι ενσωματωμένα ξύλινα κουτιά από ινοσανίδα, μέσα σε μερικά από τα οποία έχουν φυτεύει αναρριχητικά, με την προοπτική να καλύψουν ολόκληρο το πλέγμα και να δημιουργήσουν έναν καταπράσινο τοίχο.

Ένα καθιστικό με άνετους καναπέδες και μια κόκκινη καρέκλα μπροστά σε ένα μεγάλο τζάκι, καθώς και ένας ψηλός πάγκος δίπλα σε μια ξύλινη κουζινούλα, ενισχύουν με τη σειρά τους ως στοιχεία, το φιλικό και άκρως ζεστό περιβάλλον του καταστήματος.

 

 

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands