Απλοποίηση διαδικασιών μέσω αυτοματισμού

Η ενσωμάτωση λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης στον δημόσιο τομέα μπορεί να βελτιώσει τόσο την εσωτερική λειτουργία όσο και για τις υπηρεσίες προς τους πολίτες, παρέχοντας εξυπηρέτηση 24/7 και προσαρμογή των υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες ομάδων πολιτών, αυτοματοποίηση χρονοβόρων εργασιών για εξοικονόμηση χρόνου και πόρων, βελτίωση του σχεδιασμού πολιτικών, καθώς και σύξηση της ασφάλειας με σύγχρονες λύσεις κυβερνοπροστασίας.

Με στόχο να αναλυθούν οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης, η IBM διοργανώνει την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. μέχρι τις 11:30 π.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “The Public Sector is innovating with Hybrid Cloud”.

Ο Νίκος Καρατζάς, Cloud and Automation Software Sales της IBM, στην παρουσίασή του αναμένεται να αναφερθεί στο πως ο αυτοματισμός των εργασιών απλοποιεί τον τρόπο λειτουργίας ενός οργανισμού κάνοντας την κάθε διαδικασία πιο έξυπνη  και πιο αποδοτική. Με την χρήση τεχνολογιών IBM Cloud Paks δεν χρειάζεται να ξεκινήσει ο ψηφιακός μετασχηματισμός από το μηδέν. Οι προ-κατασκευασμένες ροές εργασίας και η τεχνητή νοημοσύνη μπορούν επιταχύνουν τον αυτοματισμό στον δημόσιο τομέα.

Ο Νίκος Καρατζάς είναι υπεύθυνος για τις λύσεις Hybrid Cloud της ΙΒΜ για Ελλάδα και Κύπρο από το 2013. Προερχόμενος από ένα περιβάλλον συμβουλευτικών υπηρεσιών, βοηθάει εταιρείες να αναπτύξουν  πυλώνες στρατηγικής μετάβασης στο Cloud ώστε να εκμεταλλευτούν τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής που διανύουν. Ως επαγγελματίας, είναι αφοσιωμένος σε λύσεις process transformation, API economy, hybrid integration, application development και IT service management. Ο Νίκος κατέχει πτυχίο BS in Computer Science από το Southeastern University στην Αθήνα, μεταπτυχιακό MSc σε Innovation Technologies από το Athens Information Technology College και πιστοποιητικό Eξειδίκευσης Eπιχειρησιακού

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.  

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IBM Cyprus

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business magazine, GOLD magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»