Γ. Χατζηγιάννης: Οι ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις στο CIM Summit

Οι νέες προκλήσεις που προκύπτουν στην επιχειρηματική κοινότητα λόγω της πανδημίας και οι ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις, πρόκειται να απασχολήσουν το «CIM Summit 2021 - Navigating the Future».  Η πανδημία επέφερε σημαντικές μεταβολές στον τομέα του μάρκετινγκ και του μάνατζμεντ αλλά και στην ευρύτερη αγορά, σύμφωνα με τον CEO του CIM, και το επιχειρείν πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και κατά συνέπεια να αλλάξει κάποιες πρακτικές επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την ψηφιοποίηση αλλά και γενικότερα τον μετασχηματισμό. 

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO του CIM, σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, αναφέρει πώς η πανδημία άλλαξε το κυπριακό επιχειρείν, καθώς και τα θέματα συζήτησης που θα απασχολήσουν το CIM Summit 2021.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μεγάλα έργα €238 εκατ που βρίσκονται σε εξέλιξη

Guru: Το απόλυτο θέρετρο που θα κοσμεί τις Πλάτρες

«Θα επικεντρωθούμε στο θέμα της πανδημίας, τις προκλήσεις και πώς μπορούμε να βρούμε διεξόδους μέσα από αυτά τα προβλήματα, αλλά και ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις».

CIM Summit 2021 - Navigating the Future

To Cyprus Institute of Marketing -The Cyprus Business School, διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά το «CIM Summit 2021 - Navigating the Future», την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021. To συνέδριο θα φιλοξενήσει καταξιωμένους και διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς, από κορυφαία Business Schools και επιχειρήσεις της Ευρώπης, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκόμενους βοηθώντας τους να κατανοήσουν τη δύναμη του πετυχημένου Μάρκετινγκ και Management. Λόγω της σημαντικότητας του Συμποσίου, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Οικονομικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη των εργασιών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και να κατακτήσουν τεχνικές και στρατηγικές, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στις καθημερινές τους επιχειρηματικές αποφάσεις και συνεργασίες.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές πωλήσεων, διευθυντές παραγωγής, διευθυντές logistics και γενικότερα, σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»