Γ. Χατζηγιάννης: Οι ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις στο CIM Summit

InBusinessNews  10/03/2021 08:59
Γ. Χατζηγιάννης: Οι ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις στο CIM Summit

Γ. Χατζηγιάννης: Οι ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις στο CIM Summit

InBusinessNews  10/03/2021 08:59

Οι νέες προκλήσεις που προκύπτουν στην επιχειρηματική κοινότητα λόγω της πανδημίας και οι ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις, πρόκειται να απασχολήσουν το «CIM Summit 2021 - Navigating the Future».  Η πανδημία επέφερε σημαντικές μεταβολές στον τομέα του μάρκετινγκ και του μάνατζμεντ αλλά και στην ευρύτερη αγορά, σύμφωνα με τον CEO του CIM, και το επιχειρείν πρέπει να αδράξει την ευκαιρία και κατά συνέπεια να αλλάξει κάποιες πρακτικές επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την ψηφιοποίηση αλλά και γενικότερα τον μετασχηματισμό. 

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO του CIM, σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, αναφέρει πώς η πανδημία άλλαξε το κυπριακό επιχειρείν, καθώς και τα θέματα συζήτησης που θα απασχολήσουν το CIM Summit 2021.

Διαβάστε ακόμα:

Τα μεγάλα έργα €238 εκατ που βρίσκονται σε εξέλιξη

Guru: Το απόλυτο θέρετρο που θα κοσμεί τις Πλάτρες

«Θα επικεντρωθούμε στο θέμα της πανδημίας, τις προκλήσεις και πώς μπορούμε να βρούμε διεξόδους μέσα από αυτά τα προβλήματα, αλλά και ευκαιρίες για τις κυπριακές επιχειρήσεις».

CIM Summit 2021 - Navigating the Future

To Cyprus Institute of Marketing -The Cyprus Business School, διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά το «CIM Summit 2021 - Navigating the Future», την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021. To συνέδριο θα φιλοξενήσει καταξιωμένους και διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς, από κορυφαία Business Schools και επιχειρήσεις της Ευρώπης, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκόμενους βοηθώντας τους να κατανοήσουν τη δύναμη του πετυχημένου Μάρκετινγκ και Management. Λόγω της σημαντικότητας του Συμποσίου, έχει τεθεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Οικονομικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη των εργασιών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και να κατακτήσουν τεχνικές και στρατηγικές, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στις καθημερινές τους επιχειρηματικές αποφάσεις και συνεργασίες.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές πωλήσεων, διευθυντές παραγωγής, διευθυντές logistics και γενικότερα, σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας