Τhe Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards: Χρυσός Χορηγός η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ

Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, με πέραν των 80 χρόνων ιστορίας και προσφοράς στον κατασκευαστικό τομέα, στήριζε και στηρίζει όλες τις σημαντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες που αφορούν τον τομέα αυτό, τονίζει ο CEO της ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, Μάριος Λ. Ποντίκης.

Η ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ είναι ο χρυσός χορηγός των «Τhe Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards». Η διαδικτυακή τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαρτίου, στις 17:00.

Σε δηλώσεις του στο InBusinessNews για τη σημασία των «Τhe Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards» και για τους λόγους στήριξής τους ο CEO της ΑΤΛΑΣ ΠΑΝΤΟΥ, Μάριος Λ. Ποντίκης τόνισε: «Καταρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ την ΙΜΗ και το περιοδικό ΙΝ Business για την διοργάνωση του θεσμού «Τhe Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards», που σκοπό έχει την επιβράβευση κορυφαίων έργων που έχουν συμπληρωθεί σε ότι αφορά την αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και γενικότερα την ανάδειξη του τομέα της ανάπτυξης ακινήτων.

“The Cyprus Architecture, Property & Interior Design Awards” αποτελεί μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της IMH, η οποία αποβλέπει στην επιβράβευση της επαγγελματικής προσπάθειας προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής, της κοινωνίας και του κράτους γενικότερα. Η Αρχιτεκτονική και ο τομέας της εσωτερικής διακόσμησης, τομείς που πραγματεύονται την αισθητική, την τέχνη και την δημιουργία, αναμφίβολα συμβάλλουν και στην προώθηση της ποιότητας στην οικιστική ανάπτυξη με τελικό αποτέλεσμα την αναβάθμιση του περιβάλλοντα και δομημένου χώρου και άρα την δημιουργία πολιτισμικής παράδοσης σε βάθος χρόνου.

Η Άτλας Παντού, με πέραν των 80 χρόνων ιστορίας και προσφοράς στον κατασκευαστικό τομέα, στήριζε και στηρίζει όλες τις σημαντικές ενέργειες και πρωτοβουλίες που αφορούν τον τομέα αυτό.

Εύχομαι η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία να καταστεί θεσμός».

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands