Αφιέρωμα «BEST COMPANIES TO WORK FOR» στο IN BUSINESS- Τεύχος Απριλίου

InBusinessNews  01/03/2021 17:30
Αφιέρωμα «BEST COMPANIES TO WORK FOR» στο IN BUSINESS- Τεύχος Απριλίου

Αφιέρωμα «BEST COMPANIES TO WORK FOR» στο IN BUSINESS- Τεύχος Απριλίου

InBusinessNews  01/03/2021 17:30

To αφιέρωμα «Best Companies to Work for», αποτελεί το καταλληλότερο βήμα επικοινωνίας, μέσω του οποίου μπορείτε να ενημερώσετε την επιχειρηματική κοινότητα αλλά και το ευρύ ανθρώπινο δυναμικό για τις θέσεις που υπάρχουν ανοικτές στον οργανισμό σας και για τη συνολική εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία σας. 

Η προσέλκυση ταλέντου στον εργασιακό χώρο αποτελεί πρόκληση για κάθε εταιρεία, αλλά ταυτόχρονα, και ευκαιρία για επιλογή των κατάλληλων ανθρώπων που θα ενισχύσουν το dna κάθε εργοδότη.

Από αύξηση στην καινοτομία, μέχρι καλύτερη απόδοση στο σύνολο του προσωπικού, οι καλοί εργαζόμενοι σε κάθε τομέα θα ενδυναμώσουν την ομάδα και θα ενθαρρύνουν την παραγωγικότητα και απόδοση. Επομένως, δε θα ήταν ιδανικό εάν η επιχείρησή σας προσέλκυε το κατάλληλο ταλέντο; Το να πειστούν ικανά άτομα να εργαστούν στην εταιρεία σας χρειάζεται περισσότερο από ένα καλό πακέτο απολαβών. Και αυτό ακριβώς σας προσφέρει το αφιέρωμα αυτό. Την ευκαιρία να προωθήσετε την εταιρεία σας ως εργοδότη προτίμησης και να προσελκύσετε ταλέντο από όλους τους τομείς που επιθυμείτε.

Μέσω του αφιερώματος «Best Companies to Work for», οι εταιρείες μπορούν να παρουσιάσουν το χώρο εργασίας τους, τα ωφελήματα για ένα εργαζόμενο, την ανθρώπινη κουλτούρα και το εργασιακό πνεύμα που διέπει τον οργανισμό, ενημερώνοντας έτσι όσους ψάχνουν εργασία ή προσβλέπουν σε μετακίνηση. Ειδικότερα μετά την πανδημία, οι εταιρείες μπορούν να εκμεταλλευτούν το αφιέρωμα για να προτάξουν τις λύσεις που εφάρμοσαν για να παρέχουν ένα ικανοποιητικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Το Συγκεκριμένο τεύχος θα κυκλοφορήσει σε Print και Digital μορφή.

Η κράτηση για συμμετοχή στο συγκεκριμένο αφιέρωμα πρέπει να αποσταλεί κοντά μας μέχρι τις 12 Μαρτίου 2021 και το υλικό πρέπει να αποσταλεί ολοκληρωμένο μέχρι τις 16 Μαρτίου 2021.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με:

Μαρίνα Νικολαϊδου στο τηλέφωνο 22505614 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση marina.nicolaidou@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας