SocialSpace Academy: Επιχορηγημένα Προγράμματα Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου  25/02/2021 10:10
SocialSpace Academy: Επιχορηγημένα Προγράμματα Μαρτίου 2021

SocialSpace Academy: Επιχορηγημένα Προγράμματα Μαρτίου 2021

Δελτίο Τύπου  25/02/2021 10:10

Η SocialSpace Academy (Member of CIBIT)  παρακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε προσφέρει και αυτό το εξάμηνο επιχορηγημένα προγράμματα πρακτικής φύσεως & επαγγελματικές πιστοποιήσεις με αντίκρισμα.

Τα επιχορηγημένα προγράμματα της SocialSpace Academy στο παρόν στάδιο διεξάγονται κυρίως Online μέσω εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Για τον μήνα Μάρτιο προσφέρονται οι ακόλουθες επιλογές κατάρτισης και βελτίωσης δεξιοτήτων:

Ολοκληρωμένη και Ευέλικτη Αξιολόγηση της Απόδοσης και Ανάπτυξη του Προσωπικού  – (14 CPDs)

100% Επιχορηγημένο

Το σεμινάριο καλύπτει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου και ευέλικτου συστήματος αξιολόγησης της απόδοσης στον Οργανισμό που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των εργαζομένων, των ομάδων και των τμημάτων.

Το πρόγραμμα αυτό είναι 100% επιχορηγημένο από την ΑνΑΔ και περιλαμβάνει 14 ώρες εκπαίδευσης και 4 ώρες επίσκεψης του εκπαιδευτή σε ρόλο συμβούλου στην εταιρεία/Οργανισμό σας.

Έναρξη: 3 Μαρτίου 2021

Εργατική Νομοθεσία – Σχέδιο Κοινωνικών Ασφαλίσεων – Payroll – GDPR – (14 CPDs)

Σκοπός του προγράμματος είναι να αναπτύξετε τις γνώσεις σας στις πρόσφατες αλλαγές στη Νομοθεσία , στις αλλαγές στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα GDPR 2016/679 και στις τελευταίες αποφάσεις Ανώτατου & Εργατικού Δικαστηρίου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις ευέλικτες μορφές εργασίας εν μέσω COVID 19, για εξοικονόμηση κόστους και αποφυγή απολύσεων στην περίοδο μετά τη λήξη των σχεδίων στήριξης ΥΕΚΑ.

Έναρξη: 10 Μαρτίου 2021

Ψηφιακή Διαφήμιση Google Ads & Facebook Ad Manager: Αύξηση Πωλήσεων με  Σύγχρονες Στρατηγικές & Πρακτικά Εργαλεία

Αυτό το επιχορηγημένο πρόγραμμα της ΑνΑΔ θα σας βοηθήσει σε πρακτικό επίπεδο να αποκτήσετε σφαιρική και εξειδικευμένη εφαρμοσμένη γνώση, που θα σας καταστήσει ικανούς να κτίσετε τις δικές σας διαφημιστικές καμπάνιες σε:

  • Google, YouTube και Gmail μέσω Google Ads
  • Facebook, Instagram και Messenger μέσω του Facebook Ad Manager

Απώτερος στόχος είναι η άμεση και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας διαδικτυακά, με κύριο σκοπό την άμεση αύξηση των πωλήσεών σας.

Ξεκινάτε από τα αρχικά στάδια και μέσα σε 21 ώρες έχετε ήδη μάθει πώς να δημιουργείτε ψηφιακές διαφημίσεις ως επαγγελματίες!

Έναρξη: 09 Μαρτίου 2021

BIM: Σύγχρονος Σχεδιασμός & Παραγωγή Έργων στην Οικοδομική Βιομηχανία με τη χρήση Revit 3D

Στα βασικά πλεονεκτήματα του ΒΙΜ βρίσκεται η δυνατότητα να προληφθούν λάθη και ανακρίβειες, να προωθεί την παραγωγικότητα και να μειώνει το κόστος του έργου. Η Εφαρμογή του ΒΙΜ ως λύση στην σχεδίαση ενός έργου μέσω λογισμικού όπως το Revit 3D, αυξάνει την ποιότητα, την ταχύτητα και τον έλεγχο του κόστους για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την λειτουργία των κτιρίων.

Μεταξύ άλλων, αυτό το σεμινάριο/workshop θα σας μάθει να δημιουργείτε τρισδιάστατα, ΒΙΜ-Ready σχέδια και μοντέλα με την χρήση του Revit 3D, να υπολογίζετε αυτόματα Ποσότητες, Χώρο, Εμβαδό και Όγκο, να μειώνετε τον χρόνο παραγωγής ενός τεχνικού έργου όπως και να περιορίζετε σχεδιαστικά λάθη λόγω έλλειψης συντονισμού.

Έναρξη: 1 Μαρτίου 2021

Programming in C# (Official Microsoft Course: 20483-C)

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται για την ανάπτυξη δεξιοτήτων που απαιτούνται για τους προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν εφαρμογές των Windows χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Visual  C#. Επίσης το συγκεκριμένο πρόγραμμα σας προετοιμάζει για την απόκτηση της επίσημης πιστοποίησης από την Microsoft.

Έναρξη: 16 Μαρτίου 2021

Compliance & AML for ASP’s, Auditors & Lawyers (7 CPDs)

Ο σκοπός αυτού του σεμιναρίου είναι να διασφαλίσει ότι όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου που θα το παρακολουθήσουν, θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους κατανοώντας όλα τα θέματα  περί νομοθεσίας και οδηγιών AML( Anti-Money Laundering) και πώς να τις εφαρμόσουν στον εντοπισμό ύποπτων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, τη δημιουργία εσωτερικών ελέγχων στις εταιρείες για εντοπισμό νομιμοποίησης  εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και  στην αντίληψη αντιμετώπισης κινδύνων που ενέχουν οι δραστηριότητες των πελατών με τους οποίους συνεργάζονται οι εταιρείες τους, μειώνοντας έτσι τον συνολικό κίνδυνο και την έκθεση της εταιρείας σε θέματα που σχετίζονται με AML.

Έναρξη: 7 Μαρτίου 2021

Στρατηγικές Digital Marketing and Social Media: Τεχνικές Εδραίωσης της Επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο με Πρακτικές Εφαρμογές και Εξελιγμένα Εργαλεία

Ένα ολοκληρωμένο  πρόγραμμα/σεμινάριο που θα σας προσφέρει την εξειδικευμένη γνώση και πρακτικές δεξιότητες  που απαιτούνται, προκειμένου να κτίσετε την υποδομή της ψηφιακής στρατηγικής σας στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, με την χρήση των Κοινωνικών Δικτύων, Content και Mobile Marketing, θα είστε σε θέση να αναπτύξετε το πελατολόγιο σας και να αυξήσετε σημαντικά τις πωλήσεις σας.

Έναρξη: 30 Μαρτίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί με την SocialSpace Academy στο 22 261 088.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας