Πόρισμα Επιτροπής Αρεστή Για Την Κατάρρευση Του Συνεργατισμού

Δελτίο Τύπου  22/02/2021 17:30
Πόρισμα Επιτροπής Αρεστή Για Την Κατάρρευση Του Συνεργατισμού

Πόρισμα Επιτροπής Αρεστή Για Την Κατάρρευση Του Συνεργατισμού

Δελτίο Τύπου  22/02/2021 17:30

Η Επιτροπή εξέδωσε το πόρισμά της το οποίο εδώ και 2 χρόνια έμεινε στα συρτάρια κάποιων. Στην Κύπρο επικρατεί η νοοτροπία συγκάλυψης των υπευθύνων κατόπιν εορτής ( κατόπιν του « φαγοποτιού » δηλαδή ) .

Η Κυβέρνηση έχει τρομακτικές ευθύνες. Η απαξιωτική της στάση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σε κάθε ευνομούμενη χώρα αυτό που τουλάχιστον θα είχε συμβεί θα ήταν να ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ στους αίτιους ΑΜΕΣΑ.

Τα ξεπουλήματα περιουσίας των δανειοληπτών που υπερχρεώθηκαν πρέπει να σταματήσουν.

Ο κύβος ερρίφθη. Δεν αρκούν πλέον οι βαρύγδουπες τυποποιημένες « εκφράσεις» : το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκαλο, « θα γίνει κάθαρση» και διάφορες γνωστές άλλες. Ο Γενικός Εισαγγελέας κρατά την μπάλα στα χέρια του. Θα πρέπει τα ευρήματα του πορίσματος να αξιοποιηθούν από τον Γενικό Εισαγγελέα και τις διωκτικές αρχές με ιδιαίτερη προσοχή και σημασία. Η κοινωνία ΑΠΑΙΤΕΙ άμεση σύλληψη των ολίγων, εκείνων που εγκλημάτησαν και θησαύρισαν όπως υποδεικνύει το Πόρισμα. Επιβάλλεται επίσης το άνοιγμα των λογαριασμών όλων αυτών των  « κυρίων » , καθώς επίσης και των συνδεδεμένων με αυτούς άμεσα ή έμμεσα προσώπων ή εταιρειών.

Αυτό τουλάχιστον   προκύπτει ως μια κοινωνική ΑΠΑΙΤΗΣΗ από την πλευρά των πολιτών στο πλαίσιο μιας ευνομούμενης πολιτείας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας