Η Οικονομία σε κρίσιμο σταυροδρόμι

  20/02/2021 08:43
Η Οικονομία σε κρίσιμο σταυροδρόμι

Η Οικονομία σε κρίσιμο σταυροδρόμι

  20/02/2021 08:43

H πρωτοβουλία «Ανεκτίμητη Λευκωσία» διοργανώνει την 4η διαδικτυακή συνάντηση με θέμα «Η οικονομία σε κρίσιμο σταυροδρόμι», την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 18:00. Πως μας βρίσκει η επόμενη μέρα της πανδημίας; Ποιο είναι το μοντέλο ανάπτυξης για να πετύχουμε βιώσιμη ανάπτυξη της Κυπριακής οικονομίας; Τι πρέπει να αλλάξει στον δημόσιο τομέα; Τι πρέπει να αλλάξει στο επιχειρείν; Ποιοι είναι οι τομείς της οικονομίας που θα έχουν ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια; Από που να περιμένουμε ξένες επενδύσεις και τι είδους; Μια συζήτηση για την οικονομία της Κύπρου.

Την εισαγωγή στη συζήτηση και τον συντονισμό θα κάνει ο Δημήτρης Δημητρίου, Βουλευτής Λευκωσίας και εμπνευστής της Ανεκτίμητης Λευκωσίας Δημήτρης Δημητρίου, ενώ ομιλητές θα είναι ο Τάκης Κληρίδης, Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας, η Κλεοπάτρα Κιττή, Ιδρύτρια της οικονομικής πλατφόρμας Πρωτοβουλία Ανάπτυξης για τη Μεσόγειο, ο Μάριος Σ. Καλοχωρίτης, Founder και Managing Partner of Loggerhead Partners και ο Ανδρέας Χαρίτου, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο: bit.ly/3bhSlI7 . Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί  μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://fb.me/e/SGElNem2

Στοιχεία επικοινωνίας: info@dmdemetriou.com και 96466466 / 22001180

2

4

5

6

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας