Παίρνει σάρκα και οστά το Πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου

InBusinessNews  26/01/2021 09:55
Παίρνει σάρκα και οστά το Πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου

Παίρνει σάρκα και οστά το Πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου

InBusinessNews  26/01/2021 09:55

Με στόχο την εμπλοκή των νέων στον αγροτικό τομέα, η ΙΜΗ ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από τη σύσταση νεοφυών επιχειρήσεων (StartUps), που θα συμβάλουν στην αγροτική ανάπτυξη, αλλά και θα βοηθήσουν στην άμβλυνση του προβλήματος της γήρανσης του αγροτικού πληθυσμού.

Το Πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου απευθύνεται σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ομάδες φοιτητών που θα δηλώσουν συμμετοχή θα τύχουν εκπαίδευσης, τόσο όσον αφορά την Κοινή Αγροτική Πολιτική όσο και σε ό,τι αφορά τη σύσταση και ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Στο εγχείρημά τους αυτό οι φοιτητές θα έχουν ως αρωγούς μέντορες, οι οποίοι διαπρέπουν στον τομέα δράσης τους και οι οποίοι θα τους καθοδηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Με το πέρας της διαδικασίας, οι τρεις καλύτερες ομάδες θα βραβευτούν με σημαντικά έπαθλα και θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο Συνέδριο Γεωργικής Επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από την IMH.

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Το πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου CAPturing the future generation, το οποίο υλοποιείται από την εταιρεία IMH με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα IMCAP (Funds for information measures relating to the common agricultural policy) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ως στόχο την ενημέρωση των νέων, καθώς και του πληθυσμού στο σύνολό του, για την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη συμβολή της στην υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης των αγροτικών περιοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα Νέοι Αγροεπιχειρηματίες Κύπρου πατήστε [εδώ] ή επικοινωνήστε με την εταιρεία ΙΜΗ στο +357 22505555 και μέσω e-mail στο Andri.Kyriacou@imhbusiness.com.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας