Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην επανεκκίνηση της οικονομίας (Βίντεο)

InBusinessNews  22/01/2021 11:00
Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην επανεκκίνηση της οικονομίας (Βίντεο)

Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην επανεκκίνηση της οικονομίας (Βίντεο)

InBusinessNews  22/01/2021 11:00

Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν στην οικονομία μέσα από την αξιοποίηση του κλάδου, βρέθηκαν στο επίκεντρο του «14ου Συνεδρίου και Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.» Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. 

Η εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί μηχανή παραγωγής χρήματων για τους μέτοχους, μηχανή για καινοτομία, αλλά και θεμελιώδη πηγή  μετρητών και ανάπτυξης ταλέντων, ανέφερε κατά την ομιλία του ο προεδρεύον του συνεδρίου Θάνος Μαύρος, Συνέταιρος, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών EY Ελλάδος - Επικεφαλής Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διεπιχειρησιακών Λειτουργιών EY Ελλάδος και EY Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας.

Την σημαντικότητα του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, τόνισε ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κλάδος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς τομείς, αλλά και ένας βασικός παράγοντας για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, καθώς μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη μείωση του λειτουργικού κόστους, μέσω αύξησης της παραγωγικότητας, βελτίωσης της ποιότητας και επιτάχυνσης της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου ήταν η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ του Ανδρέα Παναγή, Head of Logistics & Operations των Υπεραγορών ΑλφαΜεγα και του Θεόδωρου Νικολαΐδη, Διευθυντή Αγορών, C.A.C. Papantoniou Trading, οι οποίοι ανέλυσαν τα δεδομένα γύρω από την εφοδιαστική αλυσίδα εν καιρώ κορωνοϊού. Ανέφεραν, επίσης, ότι σε πρωτόγνωρες συνθήκες, η εφοδιαστική αλυσίδα κλήθηκε να βοηθήσει την ανθρωπότητα από την πρώτη μέρα της πανδημίας.

Το 14ο Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics διοργάνωσε η ΙΜΗ σε συνεργασία με την ΕΥ Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας