Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας στην επανεκκίνηση της οικονομίας (Βίντεο)

Ο ρόλος της εφοδιαστικής αλυσίδας και των logistics στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν στην οικονομία μέσα από την αξιοποίηση του κλάδου, βρέθηκαν στο επίκεντρο του «14ου Συνεδρίου και Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.» Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. 

Η εφοδιαστική αλυσίδα αποτελεί μηχανή παραγωγής χρήματων για τους μέτοχους, μηχανή για καινοτομία, αλλά και θεμελιώδη πηγή  μετρητών και ανάπτυξης ταλέντων, ανέφερε κατά την ομιλία του ο προεδρεύον του συνεδρίου Θάνος Μαύρος, Συνέταιρος, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών EY Ελλάδος - Επικεφαλής Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διεπιχειρησιακών Λειτουργιών EY Ελλάδος και EY Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας.

Την σημαντικότητα του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, τόνισε ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κλάδος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς τομείς, αλλά και ένας βασικός παράγοντας για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, καθώς μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη μείωση του λειτουργικού κόστους, μέσω αύξησης της παραγωγικότητας, βελτίωσης της ποιότητας και επιτάχυνσης της παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες.

Σημαντική στιγμή του συνεδρίου ήταν η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μεταξύ του Ανδρέα Παναγή, Head of Logistics & Operations των Υπεραγορών ΑλφαΜεγα και του Θεόδωρου Νικολαΐδη, Διευθυντή Αγορών, C.A.C. Papantoniou Trading, οι οποίοι ανέλυσαν τα δεδομένα γύρω από την εφοδιαστική αλυσίδα εν καιρώ κορωνοϊού. Ανέφεραν, επίσης, ότι σε πρωτόγνωρες συνθήκες, η εφοδιαστική αλυσίδα κλήθηκε να βοηθήσει την ανθρωπότητα από την πρώτη μέρα της πανδημίας.

Το 14ο Συνέδριο και Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics διοργάνωσε η ΙΜΗ σε συνεργασία με την ΕΥ Κύπρου.

Δειτε Επισης

Nicosia Economic Congress: Ο λόγος στους επιχειρηματικούς ηγέτες
Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)