Ο τομέας της φιλοξενίας και η επόμενη μέρα σε ορίζοντα πενταετίας 

InBusinessNews  22/01/2021 09:14
Ο τομέας της φιλοξενίας και η επόμενη μέρα σε ορίζοντα πενταετίας 

Ο τομέας της φιλοξενίας και η επόμενη μέρα σε ορίζοντα πενταετίας 

InBusinessNews  22/01/2021 09:14

Η ΙΜΗ παρουσιάζει το «The 2nd Food & Beverage, HORECA Business Conference», την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στις 9:30 π.μ. Λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, το φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Στόχος του Συνεδρίου είναι να θέσει στο τραπέζι και να συζητήσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών, καθώς και το μέλλον του κλάδου, όπως αυτό φαίνεται να προδιαγράφεται. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, από το εξωτερικό και την Κύπρο, θα εστιάσουν σε διαχρονικά  ζητήματα που αφορούν όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον τομέα. 

Ο τομέας της φιλοξενίας και της εστίασης βρίσκεται αναμφίβολα ανάμεσα στους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας που επηρεάστηκαν περισσότερο από την πανδημία, ενώ οι μεγάλες αλλαγές τις οποίες υφίσταται φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν. Τις σημαντικότερες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο κλάδος τα επόμενα πέντε χρόνια, καθώς και τις δικές τους εκτιμήσεις και προτάσεις για το πώς οι προκλήσεις αυτές όχι απλώς θα ξεπεραστούν, αλλά και πώς δύναται να αξιοποιηθούν προς όφελος της βιομηχανίας της φιλοξενίας και της εστίασης στο μέλλον, θα αναλύσουν τρεις από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης. Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση θα είναι ο Γιώργος Ιωάννου, διευθύνων σύμβουλος της Lanitis Entertainment, ο Λύσανδρος Ιωάννου, διευθύνων σύμβουλος της PHC Franchised Restaurants Public Ltd και ο Μάριος Νικολάου, διευθύνων σύμβουλος της PNS Restaurants Ltd. Ποιο, λοιπόν, αναμένεται να είναι το μέλλον στον τομέα της φιλοξενίας και πόσο έτοιμες είναι οι επισιτιστικές επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα; 

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Είσοδος ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Το συνέδριο απευθύνεται προς: Επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Διοργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Foody, MCC BEST VALUE Ltd. και Pissis Ltd

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER

Με τη στήριξη: EnterCY, 2be Connected, ΣΤΕΕΚ

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλ.: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας