SoldOut Tickets: Νέα Υπηρεσία Live Streaming Παραστάσεων & Εκδηλώσεων

Η SoldOut Tickets δημιουργεί την υπηρεσία Live/Online Streaming, για παραστάσεις και εκδηλώσεις, μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας.

Όπως ανέφερε η CEO της εταιρείας Χριστίνα Πατσαλίδου, «Οφείλαμε να προσαρμοστούμε και το πράξαμε για να δώσουμε τη δυνατότητα στους Κύπριους Καλλιτέχνες, τους Διοργανωτές, τα Θέατρα και όχι μόνο, να έχουν τρόπο προβολής της δουλειάς τους, με δυνατότητα ύπαρξης εισιτηρίου, το οποίο για κάποιους ίσως αυτή την περίοδο να αποτελεί και τη μόνη πηγή εισοδήματος».

Η πλατφόρμα της SoldOut Tickets επιτρέπει την απευθείας διαδικτυακή προβολή (live streaming) παραστάσεων και εκδηλώσεων σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την online streaming προβολή για παραστάσεις που έγιναν επιτυχία και μεταδίδονται σε συγκεκριμένες, περιορισμένες, μοναδικές προβολές, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό της Κύπρου να τις απολαύσει.

Η διαδικτυακή μετάδοση πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας, με εξασφάλιση απρόσκοπτης διαθεσιμότητας και ομαλής λειτουργίας, ακόμα και για μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων προβολών. Κάθε εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και μόνο σε μία συσκευή ή πρόγραμμα πλοήγησης μέσω μοναδικού κωδικού πρόσβασης.

Μέσω της πλατφόρμας της SoldOut Tickets προβλήθηκαν ήδη διαδικτυακά οι Συναυλίες Στήριξης Πολιτισμού «Οι Τρείς Μάνοι» και «Τραγούδια του Διπλανού» με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησης από το κοινό και σύντομα θα προβληθούν οι παραστάσεις στήριξης καλλιτεχνών, οι οποίες θα προβάλλονται ζωντανά από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, μέσω της SoldOut Tickets, καθώς και άλλες παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Για περισσότερες Live/Online Streaming παραστάσεις, επισκεφθείτε την πλατφόρμα της SoldOut Tickets στο www.soldoutticketbox.com

Office Address: 9 Dramas St, Office 102, 1077 Nicosia, Cyprus

Εmail: ticketing@soldoutticketbox.com | www.soldoutticketbox.com | Tel:70007705 | 99440266

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή κατά της Δημοκρατίας για το κούρεμα
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας