Κύπρο-Ελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Δελτίο Τύπου  15/01/2021 14:00
Κύπρο-Ελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Κύπρο-Ελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Δελτίο Τύπου  15/01/2021 14:00
Το Κύπρο-Ελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΣΕΑ) συνδιοργανώνεται και φέτος από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, με τη στήριξη του    Συνδέσμου Καθηγητών ΣΕΑ (ΟΕΛΜΕΚ). 
 
 Το ετήσιο «Κύπρο-Ελλαδικό Συνέδριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής» φέτος θα φέρει τον τίτλο: “Η Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμός στη μετά-Covid-19 Εποχή”. 
 
Το Συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του συντονισμού των καθηγητών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΣΕΑ). Στο συνέδριο συμμετέχουν επαγγελματίες από το χώρο της Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι διήμερο και θα διεξαχθεί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 και την Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, με κεντρικό ομιλητή τον Dr. Tristram Hooley Καθηγητή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Διευθυντή Έρευνας για την εταιρεία Careers & Enterprise Company, Πανεπιστήμιο Derby.
 
Το πρόγραμμα των εργασιών του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσίαση της Καθηγήτριας Επαγγελματικής Αξιολόγησης και Κα
θοδήγησης Δέσποινας Σιδηροπούλου-Δημακάκου με θέμα «Οι επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19 στα επαγγέλματα και τις δεξιότητες».
Ο ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχάλης Κασσωτάκης θα προσφωνήσει χαιρετισμό για την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου.
 
Για περισσότερες πληροφορίες στον πιο κάτω σύνδεσμο:
https://euc.ac.cy/en/events/career-counseling-conference-21/

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας