Διαδικτυακό Σεμινάριο: Open Source Due Diligence Investigation Techniques

Δελτίο Τύπου  15/01/2021 09:45
Διαδικτυακό Σεμινάριο: Open Source Due Diligence Investigation Techniques

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Open Source Due Diligence Investigation Techniques

Δελτίο Τύπου  15/01/2021 09:45
Η Infocredit Professional Education (IPE) παρουσιάζει το διαδικτυακό σεμινάριο «Open Source Due Diligence Investigation Techniques», την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, 15:00-18:45.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα μάθουν να διενεργούν σωστά μια έρευνα δέουσας επιμέλειας, αξιοποιώντας πλήρως όλες τις δυνατότητες του διαδικτύου, αποφεύγοντας τις παγίδες. Η σωστή και αποτελεσματική έρευνα μπορεί να εξοικονομήσει στους οργανισμούς χρόνο και χρήμα αλλά κυρίως θα μειώσει σοβαρά το ρίσκο έκθεσης σε κινδύνους.

Είναι γνωστό ότι σε παγκόσμιο επίπεδο, εγκληματίες, τρομοκράτες, φοροφυγάδες, διακινητές ανθρώπων και άτομα που υπόκεινται σε κυρώσεις προσπαθούν να συγκαλύψουν την ταυτότητά τους. Ο ψηφιακός κόσμος μπορεί να προσφέρει πλήθος πληροφοριών. Αλλά ακόμα και οι πιο έγκυρες πληροφορίες δεν είναι αρκετές αν κάποιος δεν διαθέτει ερευνητικές δεξιότητες κατά τη διεξαγωγή διαδικτυακών αναζητήσεων για τους σκοπούς του Customer Due Diligence (CDD).

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ερευνητές, κατά τη δημιουργία προφίλ πελατών να συμβουλεύονται απλά την Google για να ελέγξουν το ιστορικό τους. Η Google μπορεί να είναι μια εξαιρετική μηχανή αναζήτησης, με δυνατότητα έρευνας σε 60 τρισεκατομμύρια ιστοσελίδες. Αυτές όμως αντιπροσωπεύουν μόνο το 5% του όγκου των πληροφοριών που είναι πραγματικά διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να κοιτάξουν πέρα ​​από την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η διδασκαλία των χρηστών για αναζήτηση με πιο εστιασμένο τρόπο εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στους οργανισμούς. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιούνται έγκυρα δεδομένα κατά τη διεξαγωγή έρευνας δέουσας επιμέλειας. Το διαδικτυακό σεμινάριο «Open Source Due Diligence Investigation Techniques» σας διδάσκει πώς να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ έγκυρων και μη έγκυρων πληροφοριών.

Η έρευνα δέουσας επιμέλειας συνδέεται γενικά με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να διασφαλίσουν ότι οι κίνδυνοι εντοπίζονται έγκαιρα και ότι τηρούνται σημαντικοί κανονισμοί κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML). Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα ενημερωθούν και θα κατανοήσουν τις διαδικασίες που πρέπει να εφαρμόζονται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που φέρουν οι συγκρούσεις μεταξύ των νόμων περί απορρήτου και της διεξαγωγής αποτελεσματικού διαδικτυακού CDD.

Η πλήρης παρακολούθηση του διαδικτυακού σεμιναρίου ισοδυναμεί με 7.5 μονάδες (CPD).

Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάριο και διαδικτυακή εγγραφή, πατήστε εδώ.

Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα διαδικτυακά σεμινάρια της Infocredit Professional Education (IPE) επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ipe.com.cy, ή στο τηλ. 22398221/22398222 (κα Μαριλένα Βλάχου), ή ηλεκτρονικά στο info@ipe.com.cy.

Η Infocredit Professional Education (IPE) είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ και αποτελεί μέρος του κορυφαίου παρόχου διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών Infocredit Group.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας