Οι επιπτώσεις της πανδημίας στον επισιτιστικό τομέα και η συνταγή βιώσιμων λύσεων

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου «The Food & Beverage, HORECA Business Conference», η ΙΜΗ φέρνει κοντά μας τη δεύτερη έκδοση του συνεδρίου, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στις 9:30 π.μ. Λόγω των ιδιόμορφων συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, το φετινό συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά.
 
Το «The 2nd Food & Beverage, HORECA Business Conference» στοχεύει να θέσει στο τραπέζι και να συζητήσει τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των επισιτιστικών υπηρεσιών, καθώς και το μέλλον του κλάδου, όπως αυτό φαίνεται να προδιαγράφεται. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, από το εξωτερικό και την Κύπρο, θα εστιάσουν σε διαχρονικά  ζητήματα που αφορούν όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον τομέα. Ειδικότερα, στο επίκεντρο θα βρεθούν ζωτικής σημασίας θέματα, όπως είναι η εξεύρεση και κατάρτιση προσωπικού, οι στρατηγικές μάρκετινγκ, η εξυπηρέτηση πελατών και οι υπηρεσίες delivery, αλλά και οι αλλαγές που επέφερε η πανδημία.
 
Για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον επισιτιστικό κλάδο και τις βιώσιμες λύσεις αντιμετώπισής τους, θα μας μιλήσει ο πολυβραβευμένος σεφ Τάσος Μαντής, Executive Chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra Ελλάδος. Ο σεφ θα μας παρουσιάσει τον ορισμό και την εφαρμογή του όρου «από τη φάρμα στο τραπέζι» (farm-to-table) και πώς μπορεί να αποτελέσει βιώσιμη λύση, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για το περιβάλλον. O σεφ Τάσος Μαντής έχει περάσει από σημαντικές θέσεις σε διεθνείς κουζίνες, όπως από τη θέση του Sous-chef του θρυλικού Peter Goossens και Patron-Cuisinier, του κορυφαίου τριάστερου του Βελγίου Hof Van Cleve 3* -στα 50 καλύτερα του κόσμου-, ενώ έχει θητεύσει επίσης στα εστιατόρια Oud Sluis 3*, Fat Duck 3*, Frantzén 3*, Geranium 3*, Librije 3*, Flocons de Sel 3* και L’enclume 2*. Τα τελευταία επτά χρόνια ηγείται της κουζίνας του εστιατορίου Hytra. Το εστιατόριο, όπως και ο ίδιος, βραβεύονται κάθε χρόνο, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με την ανώτερη αναγνώριση να αποτελεί το αστέρι Michelin που διατηρεί εδώ και χρόνια. Στόχος του είναι η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας μέσα από την ολιστική προσέγγιση και τη βιωσιμότητα των πρώτων υλών.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται προς: Επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των εστιατορίων και των χώρων εστίασης, της φιλοξενίας και του τουρισμού.
 
Διοργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Foody, MCC BEST VALUE Ltd. και Pissis Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλ.: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com  

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse