Η στρατηγική σημασία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics

InBusinessNews  11/01/2021 10:52
Η στρατηγική σημασία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics

Η στρατηγική σημασία της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics

InBusinessNews  11/01/2021 10:52
Η αξία της επένδυσης και ο ρόλος της Eφοδιαστικής Aλυσίδας και των Logistics στη σύγχρονη επιχειρηματική πραγματικότητα, όπως και τα οφέλη που δύναται να προκύψουν για την οικονομία του τόπου γενικότερα μέσα από την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει ο κλάδος, θα βρεθούν στο επίκεντρο του πολυαναμενόμενου 14ου Συνεδρίου και Έκθεσης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics.

RELATED ARTICLES


 
Το Συνέδριο και την Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics, όπου δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε, διοργανώνει η EY Κύπρου σε συνεργασία με την IMH, διαδικτυακά, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021.
 
Στο σύγχρονο, έντονα ανταγωνιστικό, διαρκώς μεταβαλλόμενο και γεμάτο προκλήσεις επιχειρηματικό περιβάλλον, ο ρόλος της Eφοδιαστικής Aλυσίδας και των Logistics αναδεικνύεται ως στρατηγικής σημασίας στην προσπάθεια κάθε επιχείρησης που αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει τον ρόλο αυτό, να εξασφαλίσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που επιζητεί. Η πλήρης και σωστή αξιοποίηση των δυνατοτήτων που Logistics και Εφοδιαστική Αλυσίδα-ως ουσιαστικά ένας συνεχώς εξελισσόμενος και δυναμικά αναπτυσσόμενος κλάδος-προσφέρουν, οδηγεί αναμφίβολα σε σημαντικά υπολογίσιμα οικονομικά, λειτουργικά και ποιοτικά αποτελέσματα. Με το αβίαστο συμπέρασμα που προκύπτει να μην είναι άλλο, από το ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να δώσουν στον τομέα αυτό τη θέση που του αρμόζει, προβαίνοντας και στις ανάλογες επενδύσεις, με τη σιγουριά ότι αυτές θα αποδώσουν γρήγορα στο πολλαπλάσιο.
 
Το Συνέδριο θα χαιρετήσει ο Δρ. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου. Παράλληλα, η Νεφέλη Πάμπαλλη, Ανώτερη Σύμβουλος στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, στην παρουσίασή της με τίτλο «EY Cyprus Attractiveness Survey- Infrastructure, Transportation and Logistics», θα αναλύσει πώς η Κύπρος μπορεί να ενισχύσει την επενδυτική της ελκυστικότητα σήμερα, ώστε να οικοδομήσει ένα βιώσιμο μέλλον. Τα αποτελέσματα του πρώτου EY Attractiveness Survey στην Κύπρο καταδεικνύουν, μεταξύ άλλων, πως με τις κατάλληλες επενδύσεις σε υποδομές, η Κύπρος μπορεί να καταστεί ένα νέο, κομβικό, περιφερειακό διαμετακομιστικό κέντρο.
 
Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε επιχειρηματίες, διευθυντές και στελέχη από επιχειρήσεις εμπορίου και λιανεμπορίου, όπως υπεραγορές, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, πολυκαταστήματα, αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, εμπορικές-προμηθευτικές εταιρείες, εταιρείες γενικού ή εξειδικευμένου εμπορίου. Ενδιαφέρει ιδιαίτερα, διευθυντές ή στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας, διαχείρισης αποθηκών, επιχειρήσεις στόλου οχημάτων, logistics, ανθρώπινου δυναμικού, operations, οικονομικής διεύθυνσης, εμπορικούς και τεχνικούς διευθυντές, υπεύθυνους πωλήσεων, marketing, παραγωγής κλπ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτές: ΕΥ Κύπρου, IMH
Εκθέτες (μέχρι στιγμής): Christoudias Logistics, Frotcom, G.A.P. Vassilopoulos Group, Great Place to Work, Mantis Cyprus, Priority, SAS Institute S.A
Με τη Στήριξη: Σύστημα Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης
Υποστηρικτής: Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας