Δάφνη Προδρόμου και Μιχάλης Κεφαλωνίτης νέα μέλη στο ΔΣ του CIM

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Δάφνη Προδρόμου και ο Μιχάλης Κεφαλωνίτης έχουν ενταχθεί στο ΔΣ του κορυφαίου κυπριακού Business School.  
 
Στο Διοικητικό Συμβούλιο του CIM λαμβάνουν μέρος εξέχουσες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό χώρο επιβεβαιώνοντας την μεγάλη συνεισφορά του CIM στα κυπριακά δρώμενα και ειδικότερα στην εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων.
 
Η Δάφνη Προδρόμου είναι corporate and brand strategist, με σπουδές στην ψυχολογία και κοινωνιολογία, και πέραν των 30 χρόνων εμπειρίας σε κάθε πτυχή της επιστήμης της επικοινωνίας. Κατείχε διευθυντικές θέσεις στις  εταιρίες MEMRB, Γνώμη διαφημιστική, Συγκρότημα Δίας και η τελευταία της θέση ήταν η Διεύθυνση Επικοινωνίας του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου.
 
Ο Μιχάλης Κεφαλωνίτης κατέχει την θέση του Διευθυντή/Λιμενάρχη του Λιμανιού Λάρνακας και της λιμενικής περιοχής Ζυγίου (Βασιλικού). Είναι απόφοιτος του προγράμματος MBA του Cyprus Institute of Marketing. Εργάζεται εδώ και 12 χρόνια στην Αρχή Λιμένων Κύπρου και έχει, επίσης εργαστεί για πάνω από 12 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα κατέχοντας διευθυντικές θέσεις σε ιδιωτικές εταιρείες.  
 
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πρωτοποριακό Business School.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands