Στον Νικόλα Σιακόλα το Βραβείο ΚΕΒΕ Business Leader – Υπηρεσίες

Στoν Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Cablenet, Νικόλα Σιακόλα, απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Υπηρεσίες.

Ο Νικόλας Σιακόλας είναι ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cablenet Communication Systems plc, καθώς και ένας εκ των διευθυντών του ομίλου CNS. Είναι απόφοιτος του Imperial College London, με διάκριση στους τομείς πολιτικών μηχανικών και μηχανολόγων μηχανικών.

Μετά την αποφοίτησή του το 1993, εργάστηκε για την J&P (Overseas) στο Riyadh της Σαουδικής Αραβίας. Με την επιστροφή του στην Κύπρο, στα τέλη του 1994, ίδρυσε τη CNS (Engineers) με ειδίκευση στην παροχή υπηρεσιών διαχείρισης έργων.

Το καλοκαίρι του 1995 ξεκίνησε το MBA του στο INSEAD, όπου κατά την αποφοίτησή του το 1996 του απονεμήθηκε το βραβείο Henry Ford, αφού αναδείχθηκε πρώτος στο έτος του.

Όταν επέστρεψε στην Κύπρο, συνέχισε να προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης για μεγάλα κατασκευαστικά έργα, κυρίως στον εμπορικό τομέα. Μέχρι το 1998 σταμάτησε σταδιακά τη συμμετοχή του σε έργα τρίτων και ανέλαβε πλήρως απασχόληση στους τεχνικούς κλάδους του Ομίλου CNS. Μέχρι το 2006 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Nicolas Shiacolas & Sons, της κατασκευαστική εταιρεία του ομίλου, που πήρε το όνομα από τον παππού του.

Παράλληλα με τα διαχειριστικά του καθήκοντα στον τομέα των κατασκευών και της ανάπτυξης γης, ως διευθυντής του Ομίλου CNS, διαδραμάτισε διαχρονικά σημαντικό ρόλο στη στρατηγική πολιτική και την εκτέλεση που σχετίζεται με όλες τις εταιρείες του ομίλου στους διάφορους άλλους τομείς τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Ο όμιλος προχώρησε το 2006 στην εξαγορά της Cablenet, όπου ο Νικόλας Σιακόλας ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Υπό τη δική του καθοδήγηση και ηγεσία η Cablenet αναπτύχθηκε για να καταστεί σήμερα κορυφαίος ιδιωτικός πάροχος ευρυζωνικών υπηρεσιών στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Σήμερα, ηγείται της εταιρείας από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα