Νέα συμφωνία της iMER με το ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο

InBusinessNews  21/12/2020 10:09
Νέα συμφωνία της iMER με το ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο

Νέα συμφωνία της iMER με το ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο

InBusinessNews  21/12/2020 10:09
Συμφωνία συνεργασίας με το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο, υπέγραψε η κυπριακή εταιρεία iMER Medical Services, διευρύνοντας τις δραστηριότητές της στον εισερχόμενο ιατρικό τουρισμό.    
 
Όπως είναι γνωστό, η iMER (International Medical Evaluation and Referral) είναι παγκοσμίου εμβέλειας πάροχος ιατρικών υπηρεσιών, εκπροσωπώντας εξειδικευμένα και προηγμένα τεχνολογικά ιατρικά ιδρύματα σε Ισραήλ, Γαλλία, Γερμανία και Κύπρο με υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης ιατρικούς επιστήμονες, πρωτοπόρους στον τομέα τους. Κρίνοντας πως η Κύπρος πλέον μπορεί να καταστεί εκτός από τουριστικός και ιατρικός προορισμός, επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον εισερχόμενο ιατρικό τουρισμό, με στόχο την προσέλκυση ασθενών από τη Μέση Ανατολή και τη Ρωσία.
 
Το ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός στην Πάφο, προσφάτως ανακαινισμένο, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένη καρδιολογική εντατική μονάδα και χειρουργεία, ακτινοδιαγνωστικό τμήμα, καθώς και πλήρως οργανωμένη μαιευτική κλινική, είναι σε θέση να υποδεχτεί περιστατικά από το εξωτερικό όλων των ειδικοτήτων και να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 
Η iMER προσμετρώντας 15 χρόνια εμπειρίας στον ιατρικό τουρισμό, έχει συνάψει συνεργασίες με γραφεία του εξωτερικού με στόχο την προσέλκυση ασθενών, καθώς και συνεργασίες εντός Κύπρου, για την προώθηση όχι μόνο ιατρικών υπηρεσιών, αλλά ενός πλήρους τουριστικού πακέτου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας