Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Lidl Wellness Camp: Η αξία της βιώσιμης ανάπτυξης και του ισορροπημένου τρόπου ζωής

H Lidl Κύπρου επισήμανε για ακόμη μια φορά την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης, του σεβασμού στo περιβάλλον, της ποιοτικής διατροφής αλλά και του ισορροπημένου τρόπου ζωής μέσω της διαδικτυακής εκδήλωσης, Lidl Wellness Camp που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου. Καταξιωμένοι ομιλητές μοιράστηκαν τις γνώσεις και τα μυστικά τους σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και την ψυχολογία. 

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή ο οποίος συνεχάρη την Lidl Κύπρου που ακόμη και εν μέσω πανδημία βρήκε τον τρόπο να μεταδώσει το σημαντικό μήνυμα της Παγκόσμιας ημέρας τροφίμων. Υπογράμμισε, πως ύψιστη προτεραιότητα του Υπουργείου αποτελεί η επάρκεια τροφίμων, τα ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα και η προστασία του περιβάλλοντος κατά την παραγωγική διαδικασία.

Για τις «Διατροφικές Ετικέτες» οι οποίες αποτελούν ένα πολύτιμο σύμμαχο για ισορροπημένη διατροφή, μίλησε η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, Ελένη Ανδρέου.
Την σημαντικότητα της άσκησης και της ευεξίας, παρουσίασε μέσα από μια εμψυχωτική ομιλία, ο Έλληνας παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Υπεύθυνος CSR αγορών της Lidl Κύπρου, αναφέρθηκε στα βιώσιμα προϊόντα της εταιρείας, συνδέοντας τα με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε διαδραστικές συζητήσεις, αντλώντας κίνητρα για αυτοβελτίωση και εξέλιξη.
Μέσω του Lidl Wellness Camp, πραγματοποιήθηκε μια γνωριμία με τα βιώσιμα προϊόντα της Lidl. Προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, υποστηρίζοντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.
 

 

Δειτε Επισης

Πανεπιστήμιο Νεάπολις: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Κύπριδα ντελάλισσα» της Α. Χαραλαμπίδου
DHL Express Κύπρου: Η συνεργασία με Yellow Applications για το λογισμικό Exelsys HCM-Ορόσημο για την εταιρεία
UCLan Cyprus Career Fair 2024-Η ετήσια έκθεση καριέρας του Πανεπιστημίου την Πέμπτη 21 Μαρτίου
Nicosia Economic Congress: Ο λόγος στους επιχειρηματικούς ηγέτες
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;