Lidl Wellness Camp: Η αξία της βιώσιμης ανάπτυξης και του ισορροπημένου τρόπου ζωής

H Lidl Κύπρου επισήμανε για ακόμη μια φορά την αξία της βιώσιμης ανάπτυξης, του σεβασμού στo περιβάλλον, της ποιοτικής διατροφής αλλά και του ισορροπημένου τρόπου ζωής μέσω της διαδικτυακής εκδήλωσης, Lidl Wellness Camp που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου. Καταξιωμένοι ομιλητές μοιράστηκαν τις γνώσεις και τα μυστικά τους σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και την ψυχολογία. 

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η ομιλία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή ο οποίος συνεχάρη την Lidl Κύπρου που ακόμη και εν μέσω πανδημία βρήκε τον τρόπο να μεταδώσει το σημαντικό μήνυμα της Παγκόσμιας ημέρας τροφίμων. Υπογράμμισε, πως ύψιστη προτεραιότητα του Υπουργείου αποτελεί η επάρκεια τροφίμων, τα ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα και η προστασία του περιβάλλοντος κατά την παραγωγική διαδικασία.

Για τις «Διατροφικές Ετικέτες» οι οποίες αποτελούν ένα πολύτιμο σύμμαχο για ισορροπημένη διατροφή, μίλησε η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος, Ελένη Ανδρέου.
Την σημαντικότητα της άσκησης και της ευεξίας, παρουσίασε μέσα από μια εμψυχωτική ομιλία, ο Έλληνας παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς. Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, Υπεύθυνος CSR αγορών της Lidl Κύπρου, αναφέρθηκε στα βιώσιμα προϊόντα της εταιρείας, συνδέοντας τα με τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ. 

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να λάβει μέρος σε διαδραστικές συζητήσεις, αντλώντας κίνητρα για αυτοβελτίωση και εξέλιξη.
Μέσω του Lidl Wellness Camp, πραγματοποιήθηκε μια γνωριμία με τα βιώσιμα προϊόντα της Lidl. Προϊόντα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, των ανθρώπινων δικαιωμάτων και στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, υποστηρίζοντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας.
 

 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά