Exness: IN Business Awards Nominee στην κατηγορία Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης

Mε ισχυρή παρουσία στην κυπριακή αγορά από το 2008, η Exness είναι γνωστή για την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών στις χρηματοπιστωτικές αγορές, σε ένα διαφανές και ασφαλές περιβάλλον. Στόχος της είναι να προσφέρει καινοτόμα και εξατομικευμένα προϊόντα, που εξυπηρετούν επενδυτές όλων των επιπέδων και υποβάθρων. Για την εταιρεία μιλά ο CEO, Petr Valov, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην εταιρική κουλτούρα που έχουν αναπτύξει.
 
Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρείας σας;
Φιλοσοφία μας είναι να είμαστε ειλικρινείς και διαφανείς τόσο με τους υπαλλήλους όσο και με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για την εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών τους και ενεργώντας ως πυλώνας υποστήριξης σε ολόκληρο το ταξίδι της προσωπικής και επαγγελματικής τους ανάπτυξης.
 
Ποιο είναι το φάσμα υπηρεσιών που προσφέρετε;
Η Exness προσφέρει διαδικτυακές υπηρεσίες συναλλαγών σε διάφορα χρηματοοικονομικά μέσα, όπως ζεύγη νομισμάτων forex, κρυπτονομίσματα, πολύτιμα μέταλλα, εμπορεύματα, δείκτες και μετοχές.
 
Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό;
Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε δικά μας καινοτόμα προϊόντα, διαθέτοντας παράλληλα τις καλύτερες συνθήκες συναλλαγών που μπορεί να προσφέρει μια χρηματοπιστωτική εταιρεία. Όσον αφορά την εταιρική μας κουλτούρα, πιστεύουμε ότι ξεχωρίζουμε σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές μας, διότι τοποθετούμε πραγματικά τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους στον πυρήνα των πάντων. Έχουμε διαμορφώσει ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο οι υπάλληλοί μας έχουν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, ευέλικτες ώρες εργασίας και την επιλογή να εργαστούν εξ αποστάσεως. Όλα αυτά αποτελούν σημαντικά οφέλη όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για καλύτερη ποιότητα ζωής, συμβάλλοντας σε μια φιλική προς την οικογένεια κουλτούρα. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας έχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κάτι που είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί στη σημερινή κοινωνία.
 
Ποια είναι τα τελευταία projects που έχετε αναλάβει στην Κύπρο;
Στοχεύσαμε στο να διαδραματίσουμε πολύ ενεργό ρόλο στη μάχη εναντίον του covid-19 από την πρώτη κιόλας μέρα. Μόλις ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Κύπρο, κάλεσα μια έκτακτη συνεδρίαση όπου αποφασίστηκε ότι θα διαθέσουμε έναν προϋπολογισμό Є1.000.000 για να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Έκτοτε έχουμε δωρίσει διαγνωστικό εξοπλισμό για να βοηθήσουμε το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής να πραγματοποιήσει μεγαλύτερο αριθμό εργαστηριακών εξετάσεων για τον covid-19, δωρίσαμε 36.000 μάσκες N95 και 900 κοστούμια HazMat στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας. Ακόμη, αγοράσαμε 19 αναπνευστήρες για τη νέα ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μόλις τον περασμένο μήνα δώσαμε 26 μηχανήματα CPAP-BIPAP, 48 μάσκες πλήρους προσώπου με 96 επαναχρησιμοποιήσιμα φίλτρα, 50 πακέτα Smart Tri Tri, 10 πτυσσόμενα φορεία και πέντε Smart MCI Bags Red στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων.
 
Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα σας και πώς έχει επηρεάσει η πανδημία του κορωνοϊού;
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας είδαμε αύξηση του όγκου συναλλαγών από τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο και για διάφορους λόγους. Πρώτον, μια φυσική συνέπεια του lockdown για τόσους μήνες σήμαινε ότι οι άνθρωποι θα είχαν πιο πολλές ώρες να ξοδέψουν στο διαδίκτυο και έτσι οι επενδυτές αφιέρωσαν περισσότερο χρόνο στις επενδύσεις. Δεδομένης της γενικής μεταβλητότητας της αγοράς, ως αποτέλεσμα της πανδημίας, κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να προσφέρουμε τις πιο σταθερές συνθήκες συναλλαγών, ώστε να μπορούμε να διατηρήσουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι αυτό ήταν κρίσιμο για να τους ενθαρρύνουμε να κάνουν περισσότερες συναλλαγές, καθώς ένιωθαν ότι εξυπηρετούνταν σε περιβάλλον ασφάλειας.
 
Ποια είναι τα σχέδια σας για το άμεσο μέλλον;
Πρώτα από όλα περισσότερη δουλειά στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με έμφαση στην εκπαίδευση και το περιβάλλον και γενικότερα στην καταπολέμηση τυχόν απειλών στην κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό για μας να δώσουμε πίσω στις κοινότητες που μας έδωσαν εμάς τόσα πολλά και ιδανικά θα θέλαμε να συμμετέχουμε στο έργο της εκπαίδευσης και της βελτίωσης της νεολαίας του σήμερα, με ακαδημαϊκές ευκαιρίες που σχετίζονται με το δικό μας επιχειρηματικό πεδίο. Και, όπως ανέφερα πιο πάνω, είμαστε εδώ στο κάθε βήμα, για να βοηθήσουμε στη μάχη του δεύτερου κύματος της πανδημίας στην Κύπρο.
 
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
• Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 από τον Petr Valov.
• Εργοδοτεί στην Κύπρο 326 υπαλλήλους.
• Εδρεύει στη Λεμεσό
• Οι πελάτες της είναι επενδυτές από όλο τον κόσμο.
• Είναι γνωστή για τα εταιρικά αυτοκίνητα Mini Cooper Countryman, που οδηγούν οι υπάλληλοί της.
• Έχει γίνει γνωστή στην Κύπρο για τις γενναιόδωρες συνεισφορές της στον τομέα της δημόσιας υγείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
• Είναι ένας από τους πρώτους εργοδότες που επιτρέπουν στους υπαλλήλους τους να εργάζονται από το σπίτι για όσο διάστημα επιθυμούν κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης.

Δειτε Επισης

Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα