Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η στιγμή της αλήθειας για την εταιρική ακεραιότητα

Η ΙΜΗ, σε συνεργασία με το Association of Certified Fraud Examiners – Cyprus Chapter (ACFE), διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020, το «Cyprus Anti-Fraud Conference». Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά.
 
Το συνέδριο, που παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου, θέτει ως στόχο την προαγωγή της συνεργασίας και της επικοινωνίας μεταξύ των φορέων που δραστηριοποιούνται στον χώρο πρόληψης και πάταξης της απάτης γενικώς. Σ’ αυτό θα φιλοξενηθούν διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τις προκλήσεις που έχουν ενώπιον τους οι επιχειρήσεις και πώς ακριβώς μπορούν να θωρακιστούν και να εφοδιαστούν με τα κατάλληλα μέσα, ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία.
 
Στο φετινό συνέδριο ο  Αριστόδημος Γιάννακας Ανώτερος Διευθυντής και Επικεφαλής του Τμήματος Ερευνών Απάτης και Εταιρικών Αντιδικιών της ΕΥ στην Κύπρο θα επικεντρωθεί σε αποτελέσματα έρευνας που περιλαμβάνονται στην Παγκόσμια Έκθεση Ακεραιότητας του 2020. Τα αποτελέσματα ακολουθούν την τελευταία παγκόσμια έρευνα για την απάτη της EY (Global Fraud Survey) εστιάζοντας σε 3 κρίσιμες ενέργειες που οι οργανισμοί οφείλουν να δώσουν προτεραιότητα για να βοηθήσουν στην πλοήγηση των ηθικών προκλήσεων που επιταχύνθηκαν από την πανδημία του COVID-19: προσωπική συμπεριφορά, διαχείριση τρίτων και ακεραιότητα δεδομένων.

Ο κύριος Γιάννακας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Είναι κάτοχος των πτυχίων BA (Hons) in Economics, Master of Business Administration, MSc in Internal Auditing and Management και PhD in Internal Auditing από το City University Business School. Είναι επίσης πιστοποιημένος ελεγκτής απάτης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου και του Cyprus Integrity Forum. Επίσης είναι μέλος στην επιτροπή Οικονομικού Εγκλήματος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όπως, δικηγορικά, λογιστικά και ελεγκτικά γραφεία, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, CFOs και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εταιρείες διαδικτυακών πληρωμών, αλλά και σε εκπροσώπους της Αστυνομίας, του Τμήματος Εσωτερικού Ελέγχου, του Τελωνείου και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Τα μέλη των οργανισμών που στηρίζουν το συνέδριο, δικαιούνται 10% έκπτωση.
 
Οργανωτές: IMH, Association of Certified Fraud Examiners – Cyprus Chapter
Κύριος Χορηγός: Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Block.co, EY Κύπρου
Με τη Στήριξη: CFA Society Cyprus, Cyprus Fiduciary Association, Cyprus Integrity Forum, Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, Σύνδεσμος Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου