Κ. Καδής: Προτεραιότητα η επάρκεια, η ασφάλεια και η ποιότητα τροφίμων

Στο τρίπτυχο που έχει τεθεί ψηλά στις προτεραιότητες του Υπουργείου Γεωργίας, αναφέρθηκε ο υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής, μιλώντας στην διαδικτυακή εκδήλωση της Lidl Κύπρου με τίτλο “Lidl Wellness Camp” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Καδής υπογράμμισε πως ύψιστη προτεραιότητα του Υπουργείου αποτελεί η επάρκεια τροφίμων, ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, προστασία του περιβάλλοντος κατά την παραγωγική διαδικασία.

«Στην επιτυχή υλοποίηση των στόχων αυτών, καθοριστική είναι η συνεισφορά των αγροτών μας οι οποίοι αν και αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας, συνεχίζουν να παράγουν και να εφοδιάζουν απρόσκοπτα την αγορά με τα εξαιρετικής ποιότητας γεωργικά προϊόντα του τόπου μας», τόνισε ο Υπουργός Γεωργίας.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καδής συνεχάρη την Lidl Κύπρου η οποία, όπως είπε, παρά τις ιδιάζουσες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία, βρήκε τον τρόπο, έστω και διαδικτυακά, να μεταδώσει το σημαντικό μήνυμα της Παγκόσμιας ημέρας τροφίμων

«Όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται παγκοσμίως, με πρωτοπόρο τα Ηνωμένα Έθνη και κυρίως τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων, για την διασφάλιση της τακτικής πρόσβασης των ανθρώπων σε ασφαλή και ποιοτικά τρόφιμα».

Ο υπουργός Γεωργίας τόνισε πως η Lidl Κύπρου είναι άξια συγχαρητηρίων από όλους, «για την πρωτοπόρο πολιτική της να προβαίνει σε αυτοελέγχους μεριμνώντας η ίδια για την διενέργεια χημικών αναλύσεων στα γεωργικά προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματά της.

Η πολιτική αυτή καταδεικνύει το ενδιαφέρον της εταιρείας για την υγεία και την ασφάλεια των καταναλωτών της, κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους».

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation