powered by

Retail Awards: Βραβείο στο Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης

Το Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης διακρίθηκε στα 7α “ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards”, τα οποία διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του «17ου Συνεδρίου Λιανικού Εμπορίου».

Το βραβείο παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, Διευθυντής Πωλήσεων Grocery, Charalambides Christis.

Το 100% Βιολογικό Αιγινό Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η πιο αιγινή και υγιεινή διατροφική επιλογή.

Τοπικής παραγωγής, από βιολογικό γάλα της πρότυπης βιολογικής φάρμας ALPINA, όπου εκτρέφονται κατσίκια, που διαβιώνουν σε φυσικές συνθήκες και τρέφονται μόνο με πιστοποιημένες βιολογικές ζωοτροφές και χορτάρι.

Περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες Α και D αλλά και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, φωσφόρο και κάλιο, όλα ποιοτικά συστατικά του αιγινού γάλακτος.

Με τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις της ΕΕ. 

Δειτε Επισης

Μάριος Σκανδάλης: Θεματοφύλακας της συλλογικής μας συνείδησης το Cyprus Integrity Forum-Το όραμα για την Κύπρο
Γιάννης Μισιρλής: Η εισροή θεσμικών επενδυτών στην αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να αλλάζει το τοπίο
Αυξήθηκαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιδιωτικούς ταχυδρομικούς παροχείς-Έρευνα της ΓΕΡΗΕΤ
Πάει για ψήφιση η Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Η δημιουργία και οι αρμοδιότητες της ΕΜΕΚ
ΤΕΠΑΚ: Προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Διά Βίου Μάθησης
Οι καλοπληρωμένοι και οι υπαμειβόμενοι τομείς-Οι κλάδοι με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες απολαβές
Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Κύπρο
Μνημόνιο συνεργασίας Πανεπιστημίου Frederick και MSC για υποτροφίες στα ναυτιλιακά
Συζητήσεις ΤΕΠΑΚ-Zhejiang Wanli University για ανάπτυξη κοινών ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων
Παρουσίαση μελέτης για τη βιοποικιλότητα σε λατομεία αδρανών υλικών στην Κύπρο