PwC Κύπρου: Διαδικτυακές παρουσιάσεις καριέρας σε φοιτητές πανεπιστημίων

Σειρά  διαδικτυακών παρουσιάσεων για ευκαιρίες καριέρας σε φοιτητές πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου και του Πανεπιστημίου Κύπρου πραγματοποίησε η PwC Κύπρου μεταξύ 9 και 19 Νοεμβρίου. Με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των συμμετεχόντων, οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνολογική υποδομή του οργανισμού.  

Κύπριοι φοιτητές από όλους τους κλάδους σπουδών σε περισσότερα από 20 πανεπιστήμια περιλαμβανομένων των Πανεπιστημίου Κύπρου, Cambridge, Imperial College, Warwick, LSE, Edinburgh, Leeds, Nottingham, Bath και Bristol, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καλοκαιρινά προγράμματα απασχόλησης, τα πλήρως επιχορηγημένα προγράμματα εκπαίδευσης για την απόκτηση επαγγελματικών τίτλων ACA/ACCA/CFA, καθώς και για ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει ο οργανισμός σε νέους αποφοίτους πανεπιστημίων.

Επιπλέον, οι φοιτητές ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα «Καθημερινής Ευελιξίας», τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην PwC, το πρόγραμμα «Ψηφιακής Αναβάθμισης Δεξιοτήτων», την πρωτοβουλία «Be Well, Work Well» και άλλα.

Αναφερόμενη στις πρακτικές προσλήψεων  του οργανισμού, η κα Άννα Λοΐζου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC Κύπρου, ανέδειξε ότι «παρά τις προκλήσεις και τις ιδιόμορφες συνθήκες που επέφερε η πανδημία του COVID-19, η προσέλκυση νέων ταλέντων και η επένδυση στην επαγγελματική τους εξέλιξη αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Μέσα από τα διάφορα προγράμματα κατάρτισης και αναβάθμισης δεξιοτήτων που προσφέρουμε, δίνουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να εξελιχθούν σε ηγέτες του αύριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του περασμένου οικονομικού έτους που έληξε στις 30 Ιουνίου 2020, η PwC Κύπρου προσέλαβε περισσότερους από 200 νέους επαγγελματίες, εκ των οποίων οι 150 είναι νέοι απόφοιτοι πανεπιστημίων. Επιπλέον, η PwC Κύπρου παραμένει ένας από τους λίγους οργανισμούς παγκοσμίως που κατέχει τη διεθνούς κύρους πιστοποίηση ‘Investors in People Platinum’ η οποία αναγνωρίζει τις πρακτικές της PwC σε θέματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»