Pissis Ltd: Ο εγκεκριμένος προμηθευτής σήμανσης και επίπλωσης QSR σε Κύπρο και εξωτερικό

Μετά από πολύχρονες συνεργασίες με τα πιο αναγνωρισμένα brands παγκοσμίος που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, και την προσέγγιση διαφόρων αγορών του εξωτερικού για να αναλάβει την εικόνα των εστιατορίων τους, η Pissis Ltd αποφάσισε να ακολουθήσει τα απαραίτητα βήματα ώστε να καταφέρει να γίνει εγκεκριμένος προμηθευτής κάποιων από τα πιο αναγνωρισμένα brands στην Κύπρο και το εξωτερικό όπως Burger King, McDonald’s, KFC κ.α.

Μετά την απόκτηση του τίτλου “Approved Supplier”, έχει προμηθεύσει την αγορά της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής με πινακίδες, μεταλλικές κατασκευές και ολοκληρωμένη επίπλωση για πάνω από 130 εστιατόρια σε χώρες όπως Ελλάδα, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Ισπανία, Κόσοβο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μαρόκο, Μάλτα, Σαουδική Αραβία, Γεωργία, κ.α.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Pissis Ltd ανήκει στους μοναδικούς προμηθευτές για QSR εστιατόρια που προσφέρουν “one key solution” στους franchisees αφού είναι από τις μοναδικές εταιρείες που προσφέρουν ολοκληρωμένη λύση σήμανσης και επίπλωσης τοπικά αλλά και στο εξωτερικό ακολουθώντας με ευλάβεια τον πρώτο και πιο σημαντικό όρο της έγκρισης που είναι η αυστηρή ακολουθία των προδιαγραφών τους και η εξαιρετική μακροχρόνια ποιότητα.


Η Pissis Ltd ιδρύθηκε το 1969 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να ηγείται της αγοράς στον τομέα σήμανσης, ξύλινων κατασκευών και επίπλωσης, προσφέροντας εντυπωσιακές λύσεις σύμφωνα με την τεχνολογία κάθε εποχής για κάθε επιχείρηση. Από τα πρώτα της βήματα, η εταιρεία Pissis Ltd έγινε γνωστή για τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία και την αμεσότητα της, δημιουργώντας δυνατές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τα μεγαλύτερα brands της αγοράς.

Η Εταιρεία καθιερώθηκε πλέον ως το one key solution σε θέματα αναγκών σήμανσης και επίπλωσης που εξυπηρετούν τους σκοπούς προβολής, αναγνωρισιμότητας και λειτουργικότητας κάθε επιχείρησης, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές.

Εξυπηρετεί τα μεγαλύτερα international brands στον τομέα της εστίασης, τον τραπεζικό τομέα, τα πρατήρια καυσίμων, υπεραγορές, shopping malls, cafes, καθώς και στην δημιουργία εκθεσιακών περιπτέρων, προβολή τόσο σε πινακίδες όσο και σε στόλους αυτοκινήτων καθώς και σε οποιαδήποτε διαφημιστική ανάγκη του εκάστοτε πελάτη.

Η μεγάλη εμπειρία της εταιρείας, που μετρά ένα τεράστιο αριθμό παραδομένων έργων, εστιασμένα στην ποιότητα και την δεξιοτεχνία, της έχει δώσει την δυνατότητα να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με γερά θεμέλια και να ταυτοποιηθεί ως Trusted Signage & Furniture Supplier  τοπικών επιχειρήσεων και με δυνατούς συνεργάτες από το εξωτερικό, όπως Burger King, KFC, Pizza Hut, Mc Donalds κ.α.

Διεύθυνση: Εργατικότητας 25, Βιομηχανική Περιοχή Λακατάμειας, 2326, Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22 321298
Fax: +357 22 325929
Email: info@pissis.com

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή του επιχειρείν
Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο