Δυνάμεις που ωθούν την ανάπτυξη της Υπεύθυνης Επένδυσης

InBusinessNews  23/11/2020 10:55
Δυνάμεις που ωθούν την ανάπτυξη της Υπεύθυνης Επένδυσης

Δυνάμεις που ωθούν την ανάπτυξη της Υπεύθυνης Επένδυσης

InBusinessNews  23/11/2020 10:55
Η ΙΜΗ και η Αοn παρουσιάζουν το «11ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ», την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στις 9:00 π.μ. Το Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έχει καταστεί πλέον θεσμός και έρχεται για να καλύψει τα πιο πρόσφατα ζητήματα που αφορούν το συνταξιοδοτικό σύστημα στην Κύπρο και το εξωτερικό.
 
Οι οικονομικές προκλήσεις και τα έκτακτα μέτρα που οι κυβερνήσεις έχουν λάβει για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συνέβαλαν σε χαμηλότερες, από τις αναμενόμενες, επενδυτικές αποδόσεις των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων. Προς αποφυγή καταστροφής της μακροπρόθεσμης αξίας των συνταξιοδοτικών αποθεμάτων, οι κυβερνήσεις όλων των χωρών θα πρέπει να εφαρμόσουν διάφορες συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις.
 
Στο φετινό φόρουμ η Silva Deželan, ESG Director της Stafford Capital Partners στην Ολλανδία, θα μιλήσει για την ευθύνη του επενδυτή ως προς την συνεισφορά του σε ένα πιο βιώσιμο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ακολουθώντας μια μακροπρόθεσμη, υπεύθυνη προσέγγιση για επενδύσεις σε κεφάλαια και περιουσιακά στοιχεία της ιδιωτικής αγοράς, αφού οι ενεργοί επενδυτές, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ώστε να ενσωματώνονται περιβαλλοντικοί, κοινωνικοί και διακυβερνητικοί παράγοντες (ESG) στις επενδυτικές αποφάσεις και στην ενεργό ιδιοκτησία.
 
Το Φόρουμ απευθύνεται σε: διαχειριστικές επιτροπές ταμείων προνοίας και συντάξεων, διευθυντικό προσωπικό, σύμβουλους ταμείων, διαχειριστές κεφαλαίων, τραπεζικούς οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς σύμβουλους, αναλογιστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές, αρμόδιες κρατικές αρχές, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές και  στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Φόρουμ, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.
 
Οργανωτές: Aon, IMH
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας