AMLex 365: Ένα όπλο κατά του οικονομικού εγκλήματος

Η AMLex Solutions Ltd, στελεχωμένη από μια ομάδα επαγγελματιών λογισμικών και εμπειρογνωμόνων, δίνει λύσεις στις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις. Το λογισμικό AMLex565 συμβάλλει στην καταπολέμηση και τον έλεγχο του οικονομικού εγκλήματος και το παρουσιάζει στην κάμερα του InBusinessNews ο Κωνσταντίνος Μούντουκκος, Development Executive της εταιρείας. 

«Το πλέον σύγχρονο διεθνώς λογισμικό AMLex 365, συνεισφέρει στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος και υποστηρίζει τους θεσμούς , τους εποπτικούς αρμόδιους φορείς και τους επαγγελματίες να εφαρμόζουν τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου σε οργανισμούς και πρόσωπα.»

 


Η AMLex Solutions Ltd
Η AMLex Solutions Ltd είναι θυγατρική εταιρεία της Microsat και στελεχώνεται από μια πολύ ικανή ομάδα επαγγελματιών παραγωγής λογισμικών, εμπειρογνωμόνων με καινοτόμες πρακτικές και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις στις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις.
 
Η ιδέα πίσω από το AMLex365
Ως ομάδα ανάπτυξης εντοπίσαμε την ανάγκη της αγοράς να ικανοποιήσει και να διαχειριστεί τις περίπλοκες απαιτήσεις και ευθύνες των λειτουργών συμμόρφωσης, και να ανταποκριθεί στoυς κανονισμούς συμμόρφωσης των ρυθμιστικών αρχών,  κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Έτσι σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε το AMLex365.
 
Η καινοτομία του συστήματος
H καινοτομία του συστήματος AMLex365 είναι ότι σε αντίθεση με άλλα προγράμματα: Το σύστημα μπορεί να αναπροσαρμοστεί ανάλογα με το είδος εργασιών της εταιρείας, να διαχειριστεί ολιστικά και καθολικά την δημιουργία φακέλου πελάτη, να ικανοποιεί όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης κινδύνου και συνεχής παρακολούθησης του πελάτη: όλα σε ένα σύστημα. Περαιτέρω, μέσω του συστήματος γίνεται επαλήθευση και επικύρωση εγγράφων ηλεκτρονικά, παρακολούθηση συναλλαγών , οργάνωση δομής ομίλου,  έλεγχος βάσης δεδομένων και διάφορες αναφορές, τόσο για χρήση των λειτουργών συμμόρφωσης για  ενημέρωση των μελών του συμβουλίου αλλά και για αναφορά στις ρυθμιστικές αρχές, με δεδομένα  τα οποία ζητούν οι ίδιες οι αρχές.  Επίσης, το σύστημα έχει την δυνατότητα να  επικοινωνεί με άλλα συστήματα, και να χειριστεί πληροφορίες  πελατών σε μαζική μορφή, ειδικά στην αξιολόγηση και ανανέωση των φακέλων των πελατών.
 
Συμβουλή για τους νέους
Να μην πτοούνται από τις δυσκολίες και τις κρίσεις. Κάθε κρίση είναι συνδεδεμένη με τεράστια προβλήματα, δυσκολίες αλλά και ευκαιρίες που πρέπει να αναγνωρίζουν. Οι ευκαιρίες όταν γίνουν αντιληπτές και αξιοποιηθούν, επιφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και εκεί που οι άλλοι βλέπουν αδιέξοδα οι διορατικοί βλέπουν δρόμους. 
 
Συνέπειες οικονομικού εγκλήματος
Πρέπει να τονιστεί το αυτονόητο: η ροή παράνομων κεφαλαίων προκαλεί στρεβλώσεις στην παγκόσμια οικονομία, αποστραγγίζει πλούτο από τις χώρες, δρα εγκληματικά απέναντι στην κοινωνία.  Το πλέον σύγχρονο διεθνώς λογισμικό AMLex 365, συνεισφέρει στην καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος και υποστηρίζει τους θεσμούς , τους εποπτικούς αρμόδιους φορείς και τους επαγγελματίες να εφαρμόζουν τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου σε οργανισμούς και πρόσωπα.

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή