Η εργασιακή κουλτούρα στον σύγχρονο χώρο εργασίας

Μαρία Καραΐσκου   19/11/2020 12:24
Η εργασιακή κουλτούρα στον σύγχρονο χώρο εργασίας

Η εργασιακή κουλτούρα στον σύγχρονο χώρο εργασίας

Μαρία Καραΐσκου   19/11/2020 12:24
Η εργασιακή κουλτούρα στον σύγχρονο χώρο εργασίας και οι τρόποι για να παραμείνουν οι επιχειρήσεις ανταγωνιστικές εν μέσω της πανδημίας, ήταν στο επίκεντρο του 19Ου Leadership & HR Management Conference. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. 

RELATED ARTICLESΓια την νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργήθηκε, η οποία απαιτεί νέες δεξιότητες και ιδιαίτερη διαχείριση μίλησε ο συντονιστής του συνεδρίου, Φίλιππος Σώσειλος, partner, advisory της PwC Κύπρου. Επικαλούμενος έρευνα της PwC, ο κ. Σώσειλος επεσήμανε ότι το 78% των CEOs θεωρούν ότι η απομακρυσμένη συνεργασία θα είναι μία δραστική αλλαγή στη μετά πανδημία εποχή.
 
Σημαντική στιγμή του συνεδρίου ήταν η συζήτηση μεταξύ τoυ παγκοσμίου επιπέδου ηγέτη Στρατηγικής και Ηγεσίας της PwC, Blair Sheppard και του συντονιστή του συνεδρίου Φίλιππου Σώσειλου. Παρουσίασαν μεταξύ άλλων τις προκλήσεις που οι ηγέτες καλούνται να αντιμετωπίσουν την επόμενη δεκαετία με κομβικό χρονικό ορόσημο το 2030.
 
Την σημασία της ισορροπίας ανάμεσα σε εργασία και κοινωνική ζωή, αλλά και τους τρόπους που μπορούμε να εντάξουμε το γέλιο στον χώρο εργασίας ανέφερε ο πρώην ευρωπαίος αντιπροέδρος του Twitter, Bruce Daisley.
 
Το HR Leadership & Management Conference παρουσίασε η ΙΜΗ σε συνεργασία με την PwC.
 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας