Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας μέσα από ενοικίαση τηλεφωνικού κέντρου

Η αβεβαιότητα που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού στον επιχειρηματικό κόσμο έχει αναγκάσει πολλές επιχειρήσεις να αναβάλουν την τεχνολογική τους εξέλιξη, όπως για παράδειγμα την αναβάθμιση του τηλεφωνικού τους κέντρου, προκειμένου να περιορίσουν τα κόστη. Την ίδια στιγμή, η πανδημία επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται και συνεργάζονται οι άνθρωποι, καθιστώντας την εφαρμογή των ενοποιημένων επικοινωνιών ως υπηρεσία (Unified communications as a service - UCaaS) απαραίτητη για την επιχειρηματική συνέχεια.

Η NEDECO Electronics Ltd, θέλοντας να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς, προάγοντας παράλληλα την τεχνολογική εξέλιξη, προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που λόγω ρευστότητας έχουν αναστείλει τα σχέδιά τους για ψηφιακό μετασχηματισμό, να αποκτήσουν καινούριο τηλεφωνικό κέντρο τελευταίας τεχνολογίας, αναβαθμίζοντας τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική επικοινωνία τους, με ένα ελάχιστο μηνιαίο κόστος.

Ο λόγος για τη νέα υπηρεσία της εταιρείας, “ALL-IN-ONE Business Telephony Service”, η οποία επιτρέπει στις επιχειρήσεις τη μίσθωση ενός σύγχρονου ψηφιακού τηλεφωνικού συστήματος για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου. «Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, οι μικρές επιχειρήσεις ή οποιεσδήποτε επιχειρήσεις που δεν έχουν διαθέσιμο κεφάλαιο για να αναβαθμίσουν τα συστήματα επικοινωνίας τους, είναι σε θέση να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται χωρίς να βγουν εκτός προϋπολογισμού» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, τονίζοντας τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής υπηρεσίας. Όπως πρόσθεσε, με ένα μικρό μηνιαίο πάγιο ποσό, η εταιρεία έχει πρόσβαση σε τηλεφωνικό εξοπλισμό νέας γενιάς, απολαμβάνοντας τόσο η ίδια, όσο και οι πελάτες της μια αναβαθμισμένη εμπειρία επικοινωνίας.

Ο βασικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της υπηρεσίας ALL-IN-ONE, είναι το τηλεφωνικό σύστημα IP “OXO Connect Evolution”, το οποίο παρέχει μια ασυναγώνιστη ψηφιακή εμπειρία επικοινωνίας στους πελάτες, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να συνδέσουν σε αυτό μέχρι και 300 υπαλλήλους τους. Επιπλέον, το OXO Connect Evolution προσφέρει ενσωματωμένη πρόσβαση στην πλατφόρμα συνεργασίας Alcatel-Lucent Rainbow™ που βασίζεται σε cloud.

Ο συνδυασμός του OXO Connect Evolution και του Alcatel-Lucent Rainbow™ δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξοπλίσουν και να εξελίξουν τόσο την εξωτερική επικοινωνία τους όσο και την εσωτερική, επιτρέποντας στο προσωπικό τους να επικοινωνεί πιο γρήγορα και πιο εύκολα, είτε εργάζεται στο γραφείο, είτε εργάζεται από το σπίτι. Επιπρόσθετα, οι λειτουργοί του κέντρου επικοινωνίας μπορούν να συνεργάζονται μεταξύ τους καλύτερα προκειμένου να ανταποκρίνονται σε αιτήματα πελατών και να μοιράζονται πληροφορίες με μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια, είτε με τους συνεργάτες τους, είτε με τους πελάτες.

Συγκεκριμένα, το All-in-One Business Telephony service περιλαμβάνει:

  • Το τηλεφωνικό σύστημα
  • Τις συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας
  • Την πλατφόρμα Alcatel-Lucent Rainbow™
  • Εγκατάσταση & εκπαίδευση
  • Δωρεάν λογιστικές αναβαθμίσεις
  • Δωρεάν συντήρηση
  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη
Η NEDECO Electronics Ltd αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Κύπρο και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τη Cyta, την Epic, τα Αρτοποιεία Ζορπάς και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.
 
 
 

Δειτε Επισης

Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Bowling Boutique Bar & Grill: Ο νέος χώρος bowling που αφίχθηκε στην Έγκωμη (photos)
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)
Επαναρχίζουν οι εργασίες για το τερματικό στο Βασιλικό-Τι δηλώνει ο Παπαναστασίου και η ανακοίνωση της CPP
Ενισχύουν τον κοινωνικό διάλογο προς διασφάλιση της ομαλότητας και της σταθερότητας στα εργασιακά
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)