Η Blend Digital εντάσσεται στον όμιλο της Infocredit Group

Δελτίο τύπου  23/10/2020 10:35
Η Blend Digital εντάσσεται στον όμιλο της Infocredit Group

Η Blend Digital εντάσσεται στον όμιλο της Infocredit Group

Δελτίο τύπου  23/10/2020 10:35
H Blend Digital, ένα από τα ποιο δημιουργικά digital agencies στη Κύπρο με διεθνή παρουσία, μπαίνει κάτω από την ομπρέλα της Infocredit Group αποκτώντας νέα δυναμική και προοπτική συνεχίζοντας να παράγει έξυπνες ψηφιακές καμπάνιες για τους πελάτες της.
 
Η Infocredit Group, πρωτοπόρος εταιρία ψηφιακών λύσεων μείωσης του επιχειρηματικού ρίσκου, εντάσσοντας στο δυναμικό της την Blend Digital προχωρά σταθερά στην εποχή όπου οι αγορές μεταλλάσσονται ψηφιακά, και η χρήση του διαδικτύου γίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Η ένωση αυτή έρχεται να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες των διαδικτυακών λύσεων προσφέροντας εύχρηστα και δημιουργικά ψηφιακά εργαλεία.
 
Η Blend Digital είναι ένα βραβευμένο digital agency με πελάτες ανά το παγκόσμιο. Έχοντας βαθιά γνώση της ψηφιακής αγοράς, βοηθά τους πελάτες του να ξεχωρίσουν μέσω των διαδικτυακών λύσεων διατηρώντας πάντα έξυπνα ελκυστικά γραφικά ψηλού επιπέδου, είτε πρόκειται για ιστοσελίδα, διαδικτυακή πύλη (portal), landing page, microsite, διαδικτυακή εφαρμογή είτε για ηλεκτρονικό κατάστημα.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στο δυναμικό του ομίλου της Infocredit Group καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, κοινές αξίες και πρότυπα. Συνεχίζουμε να παρέχουμε, όπως κάναμε και στο παρελθόν, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με έμφαση στην πρωτότυπη δημιουργία», δήλωσε ο Νεόφυτος Παπαγεωργίου, CTO της Infocredit Group. Η Blend  Digital συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της ενώ παράλληλα ανοίγεται σε νέους ορίζοντες δημιουργώντας  ιστοσελίδες, πλατφόρμες και διαδικτυακές διαφημιστικές καμπάνιες. Αναμένεται να ανακοινώσει και νέες υπηρεσίες σύντομα, πέραν των πιο πάνω.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
Τηλ: 22255001
Email: info@blenddigital.com
Ιστοσελίδα: www.blenddigital.com
 
 
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας