Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Το λιανικό εμπόριο και πώς θα βγάλει από το πελατολόγιο του τον…κορωνοϊό

Μετά την επιτυχία των τελευταίων δεκαέξι χρόνων, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φέρνουν κοντά μας το «17th Cyprus Grocery Retail Conference & Awards», την μεγαλύτερη σύναξη όλων των στελεχών που δραστηριοποιούνται, μπροστά και πίσω από τα ράφια, στον χώρο του λιανικού εμπορίου των FMCGs.
 
Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία. Παράλληλα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου διοργανώνονται τα 7α «ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards». Πρόκειται για τον θεσμό επιβράβευσης που τιμά τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης (FMCGs), τα οποία διέπρεψαν τη χρονιά που πέρασε. Έχοντας πλέον καθιερωθεί ως θεσμός, το Συνέδριο θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις, εξελίξεις και προβλέψεις για την επόμενη πενταετία στο λιανικό εμπόριο. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα που απασχολούν όλους όσοι απασχολούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου.
 
Για τις νέες τάσεις στη συμπεριφορά του καταναλωτή και για το τι πρέπει να κάνει μια επιχείρηση λιανικού εμπορίου ή ένα brand, ώστε να διατηρήσουν μια καλή σχέση  με τους καταναλωτές και να αποφύγουν τον… κορωνοϊό, θα μας μιλήσει ο Ολύμπιος Τουμάζου, Εκτελεστικός Πρόεδρος της RAI Consultants.
 
Ο Ολύμπιος Τουμάζου σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά Θέματα στο πανεπιστήμιο WLU του Καναδά. Είναι, επίσης, κάτοχος τίτλου MBA με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο του Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με τη MEΜRB International και εξειδικεύτηκε στην πραγματοποίηση μελετών αγοράς στον Καταναλωτικό και Βιομηχανικό Τομέα. To 1988 εργοδοτήθηκε από την πολυεθνική εταιρεία Procter & Gamble, όπου διετέλεσε διευθυντής Μάρκετινγκ για τις χώρες στην αραβική χερσόνησο. Είναι ιδρυτικός μέτοχος της RAI Consultants Ltd, της οποίας είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από της ίδρυσης της εταιρείας το 1995. Ο Ολύμπιος Τουμάζου είναι ενεργό μέλος του οργανισμού της ESOMAR (European Society of Opinion and Market Research) και είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
 
Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Χορηγοί (μέχρι τώρα): G.A.P. Vassilopoulos Group & Worldline | SIX Payment Services (Europe) S.A., Harco Trading Ltd, Infocredit Group και JCC Payment Systems
Conference Experience Sponsor: Conferience
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν υπηρεσίες και μειωμένες χρεώσεις από την Ελληνική Τράπεζα για τους πελάτες της
2η Επιστημονική Ημερίδα «Κουβεντιάζοντας με απλά λόγια για τον καρκίνο του προστάτη»
2η Ετήσια Εθελοντική Αιμοδοσία Kition Ocean Holdings στο Λιμάνι Λάρνακας
Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Φ. Στασόπουλος: Από πού πηγάζει η αύξηση κερδοφορίας της Ελληνικής-Θετική εξέλιξη η συμμετοχή της Eurobank
Ο βραχνάς της έλλειψης προσωπικού και οι κλάδοι με τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
Ανακαινίσεις ξενοδοχείων-Πυρετώδεις εργασίες και ολικό λίφτινγκ μονάδων στα σκαριά
Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
Eurobank Hub: Εκεί που κτυπά η καρδιά της τράπεζας και κτίζεται η τεχνολογική ανάπτυξη του ομίλου (pics)
Οι επιδόσεις των αεροδρομίων μας... Αύξηση επιβατικής κίνησης πέραν του 20% σε βάθος πενταετίας (πίνακες)