Σεμινάριο: H Τηλεργασία ως το Nέο Μοντέλο Eργασίας- Εssentials Toolkit

Δελτίο Τύπου  22/10/2020 14:15
Σεμινάριο: H Τηλεργασία ως το Nέο Μοντέλο Eργασίας- Εssentials Toolkit

Σεμινάριο: H Τηλεργασία ως το Nέο Μοντέλο Eργασίας- Εssentials Toolkit

Δελτίο Τύπου  22/10/2020 14:15
H λέξη τηλεργασία ήταν για πολλά χρόνια άγνωστη λέξη στο εργασιακό περιβάλλον. Χρειάστηκαν πολλές δεκαετίες, πολλές συζητήσεις, δοκιμές, αλλαγές αλλά κυρίως μια πανδημία για να αποτελέσει τη βασικότερη λύση, σε αρκετές περιπτώσεις  (ίσως και τη μοναδική) για να συνεχιστεί η λειτουργία των επιχειρήσεων. Στην παρούσα φάση, η τηλεργασία, αποτελεί θαύμα εξ ουρανού για τους εργαζομένους και τους εργοδότες, παρόλο που σε περιπτώσεις υπάρχει και ο αντίλογος για τις επιπτώσεις που επιφέρει στην παραγωγικότητα ή/και στην ψυχολογία των εργαζομένων.

RELATED ARTICLESΑναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της τηλεργασίας, η εταιρεία HostingB2B σε συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρεία τεχνολογίας Acronis, διοργανώνει το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ασφάλεια διαδικτύου και Τηλεργασία».  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 στις 10 π.μ. στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο σε μια περίοδο όπου η τεχνολογία αποτελεί βασικό μέσο για τον κάθε σύγχρονο επαγγελματία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για πρακτικές ασφαλούς τηλεργασίας και να προσφέρει λύσεις για προϊόντα που ικανοποιούν όλα τα επίπεδα ασφάλειας εταιρικών προγραμμάτων και δεδομένων. Η πανδημία έχει εμφανέστατα επηρεάσει τα δεδομένα στον επιχειρηματικό κόσμο. Λειτουργώντας από το σπίτι, κάθε επιχείρηση οφείλει να παρέχει στα στελέχη της τεχνολογικά εργαλεία και εφόδιά για αύξηση παραγωγικότητάς, προστασία δεδομένων, άμεση πρόσβαση σε αρχεία καταλήγοντας φυσικά στην ασφαλή τηλεργασία.

Οι ομιλητές του σεμιναρίου, μέσα από συζήτηση και διάλογο αναλύουν τους βασικούς κανόνες της ασφαλούς τηλεργασίας και όλα τα tools που χρειάζεται μια εταιρεία για να επιβίωση. Πρόκειται για επαγγελματίες του χώρου με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας:
  • Γιώργος Σαρρής - Διευθύνων Σύμβουλος, HostingB2B
  • Μαρίνος Μαρίνου, Διευθύνων Σύμβουλος, Marinou and Co Management Services
  • Nikolay Churkin, Solutions Engineer, Acronis
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, Επαγγελματίες Τεχνολογίας αλλά και σε όλους όσους εργάζονται μέσω τηλεργασίας.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.hostingb2b.com/remote-work-essentials/
 
Το σεμινάριο στηρίζουν: Infocredit, Cyprus Computer Society και IGMS.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο +357 24 205888 ή admin@hostingb2b.com.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας